XXVIII. PNYME Nyomdász Vándorgyűlés és GPwA 2021 Zöld Minikonferencia és Díjkiosztó

A Papír-és Nyomdaipari Műszaki Egyesület soron következő eseménye akár már online is követhető!

A vállalkozások számára egyébként is kihívásokkal teli aktuális gazdasági helyzetben a koronavírus tovább bonyolítja életünket, pedig a helyes döntések meghozatalához bizony sok-sok információra és a gondolatok kicserélésére van szükségünk. A PNYME rendezvényei mindig ezen elv mentén szerveződtek és tekintettel az éppen aktuális helyzetre, a közelgő GPwA és Vándorgyűlésünk előadásait mindenki számára ingyenesen elérhetővé tesszük!

Kérjük, hogy terjessze bátran az alábbi linkeket, hogy minél több papír- és nyomdaipari szakember követhesse élőben az előadókat és szerezhessen naprakész és hasznos információkat a szakmai életünket befolyásoló témákban. Reméljük, hogy kismértékben mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az ipar szereplői az előttük álló kihívásokkal sikeresen nézzenek szembe.

Téma: XXVIII. PNYME Nyomdász Vándorgyűlés és GPwA 2021 Zöld Minikonferencia és Díjkiosztó – konferencia három felvonásban

Időpont: 2021. november 11. (csütörtök)

Tartalom:

1. rész: 10:30 – 13:00 GPwA 2021 Zöld Minikonferencia és Díjkiosztó

CSATLAKOZOZÁS: -> https://zoom.us/j/95222606312 (Webinar ID: 952 2260 6312)

• Megnyitó, köszöntő – Dr. Endrédy Ildikó – ügyvezető igazgató – Mérnök és Nyomdász Kft.

• Újra Papír!? – Orgován Katalin - elnök – Nyomda-és Papíripari Szövetség

• A környezetvédelem, mint úri hóbort – Jakubász Péter - ügyvezető igazgató – Heidelberg Magyarország Kft.

• „Manroland EcoLogic” Környezetvédelem a nyomdagépgyártással – Baranyai Zoltán - ügyvezető igazgató – manroland Magyarország Kft.

• Orvosság a médiaáfium ellen! – Dr. Schulz Péter - műszaki igazgató – Mérnök és Nyomdász Kft.

• A GPwA 2021 pályázat háttere, a minősítés rendszere – Dr. Endrédy Ildikó PhD - ügyvezető igazgató – Mérnök és Nyomdász Kft.

• A GPwA 2021 általános értékelése Oklevelek átadása – Tóth Gábor - ügyvezető igazgató – Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület

2. rész: 14:00 – 16:15 XXVIII. PNYME Nyomdász Vándorgyűlés I.

CSATLAKOZÁS: -> https://zoom.us/j/93858099267 (Webinar ID: 938 5809 9267)

• Megnyitó, köszöntő - Tóth Gábor - ügyvezető igazgató – Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület - Dr. Puskás István – Debrecen Megyei Jogú Város Alpolgármestere

• Lengyel Lajos és Dr. Vámos György díjak átadása – Dr. Novotny Erzsébet – alelnök – Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület

• 460 éves az Alföldi Nyomda és az új beruházások – György Géza – elnök-vezérigazgató – Alföldi Nyomda Zrt.

• Heidelberg 30! – Jakubász Péter – ügyvezető igazgató – Heidelberg Magyarország Kft.

• Papír- és karton világpiaci és európai helyzet alakulása és a várható tendenciák – Farkas Péter – Business Unit Director SEE – Mayr-Melnhof Cartonboard International GmbH

• A jövő nyomdája - A nyomda jövője – Balogh Gábor, Lada Zsolt, dr. Franku István – BOSS Management Bt.

3. rész: 17:00 – 19:00 XXVIII. PNYME Nyomdász Vándorgyűlés II.

CSATLAKOZÁS: -> https://zoom.us/j/98078730502 (Webinar ID: 980 7873 0502)

• Új mérési metodikák a könyvek minőségellenőrzésében – Dr. habil. Horváth Csaba – Óbudai Egyetem, Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar

• Digitális trendek – Kaszai Sándor - termék marketing menedzser – Canon Hungária Kft.

• Festék és lakk újdonságok az értéknövelt nyomtatás szolgálatában – Mohor Balázs - segédanyag üzletágvezető – manroland Magyarország Kft.

• Textilnyomtatás és Viscom új terület – Rusin Tamara - cégvezető – Igepa 2R Kft.

• Horizon újdonságok – Horváth Attila - értékesítési vezető – Keményfém Kft.

Hogyan csatlakozhatom? A csatlakozáshoz egyszerűen a szekciók alatt található, sárga háttérrel kiemelt linkre kattintással van lehetőség. Nincs szükség a Zoom kliens telepítésére, a webinár felülete a böngészőből is elérhető. Szükség esetén a link mellett megtalálható a webinár azonosítója is.

Kérdezhetek az előadótól? A webinár felületén a Q&A modul használatával Ön írásban felteheti kérdéseit az előadóhoz, amelyek az aktuális előadás végén kerülnek megválaszolásra.

Nem tud élőben bekapcsolódni? Az eseményt követően az előadások külön-külön megtekinthetőek lesznek az egyesület youtube csatornáján keresztül.

Tekintettel arra, hogy a közvetítés a konferenciák napirendjének ütemében történik, így a fenti kezdési és zárási időpontok csupán tájékoztató jellegűek, attól kismértékben eltérhet a program.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek! 😊

Üdvözlettel: Tóth Gábor ügyvezető igazgató Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület

Honlap: www.pnyme.hu E-mail: toth@pnyme.hu Mobil: +36 30 927 83-17