Worldstar díjat kapott az Intergraf Digiflex és a Pandan Kft. közös nevezése!

Faludi Viktória · 2021. január 12., 10:15

A Worldstar nemzetközi csomagolási versenyen 35 országból több mint 300, regionális versenyeken már díjnyertes csomagolással pályáztak a résztvevők. A 2021-es eredményhirdetésen megtudtuk, hogy hazánkból az Intergraf Digiflex és a Pandan Kft. kapott Worldstar díjat, amihez ez úton is gratulálunk!

A legjobbak legjobbja - A díjnyertes csomagolás:

TOLLE szeletelt sajttermékek

Vállalat: Intergraf Digiflex Kft. - Pandan Kft.

Ország: Magyarország

Kategória: Élelmiszer

Itt az ideje mosolyogni! Ez a vonzó csomagolás ötvözi az élelmiszervédelmet + a környezettudatosságot. A praktikus, újrazárható fedél hosszabb ideig tartja a sajtot frissen. A 80%-ban újrahasznosított APET tálca 300-ról 250 mikronra csökkent, ami megfelel az erősségi követelményeknek. Az alkalmazott “papír érintés” lakk fokozza a hatást, és különleges megjelenést ad. A színfalak mögött 5 kg-os érett sajttömbökből szeleteket vágnak. PA / PE csomagolásuk szintén 200-ról 130 mikronra csökkent. A tálcák kartondobozait FSC minősítésűre cserélték. Ha tetszik ez a környezetbarát megközelítés, ez a sajt mosolyt csal az arcodra!

A WorldStar-ra való nevezés feltétele, hogy a pályázó csomagolás a WPO által elfogadott 39 ország és régió 73 versenyén díjnyertese legyen. A 2021-es verseny nyerteseinek teljes listája az összes kategóriában itt megtekinthető: https://www.worldstar.org/winners/