World Chocolate Masters

Menyhárt Attilát a Sipos Pack is elkísérte a versenyre és csomagolási tervével támogatta a versenyzőt.

Menyhárt Attila bekerült a World Chocolate Masters párizsi döntőjébe a World Chocolate Masters közép-európai selejtezőjéről. A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest cukrász séfje egyedüli magyarként képviselte hazánkat ezen a nívós versenyen. Nagy volt a tét, hisz a győztes kvalifikálja magát a franciaországi, Párizsban megrendezendő világdöntőre. Menyhárt Attilát a Sipos Pack is elkísérte a versenyre és csomagolási tervével támogatta a versenyzőt.

“Attila egyébként másfél éve készült már a rendezvényre, hisz kétszer is elhalasztották a cukrászok híres versenyét. Indulására és részvételére duplán büszkék vagyunk, hisz mi is segíthettük a versenyzőt csomagolási megoldásainkkal, mely projekt dedikált vezetője Sipos Balázs volt, akinek munkáját Hanzély Zsolt IPrint digitális nyomdánk részlegvezetője is nagyban segítette. A csomagolás még attól is különleges, hogy azt egy ún. augmented reality, azaz kiterjesztett valóság alapú kóddal láttuk el, ami segítségével forradalmi módon kerülhetnek szorosabb kapcsolatba a termékkel a fogyasztók. A valóságot és a digitális világot ötvöző módszerrel szintet ugorhatunk a gyorsan terjedő smart packaging trendek világában. A kiterjesztett valóság alapú csomagolás lényege, hogy a kameránkat a csomagolásra irányítva jelennek meg hozzáadott információk és grafikák a képernyőnk kijelzőjén, ami egy teljesen újfajta élményt hoz el a vásárlóknak.

Továbbá a zsűrinek szóló kinyitható menükártyákat is nyomdánkban készítettük el, úgy, hogy az arculati szempontból megfelelően illjen a kakaóbab formájú desszert csomagolásához. Az egyedi csomagolás megalkotásáért és kivitelezéséért Plósz Norbert a SIPOS Design csapatának tagja volt a felelős, akinek szakterülete a becsomagolt termékek kínálódobozzal való ellátása.” tudtuk meg a Sipos Packtól.

https://www.facebook.com/siposgroup

https://sipospack.hu/