Visszatérítés a régi Panton termékekért új vásárlásnál

Matusek-Faludi Viktória · 2022. január 26., 07:53

A tökéletes fakulás a farmernél megfelelhet, de a színtárat illetően nincs ilyen. Amiben a Pantone termékek olyan különlegesek, az az a képességük, hogy hihetetlen pontossággal és konzisztenciával kommunikálják a színadatokat. Ha egy Pantone termék segítségével választ színt, biztos lehet abban, hogy a késztermék színe nem okoz meglepetést.

De sajnos, semmi sem tart örökké – különösen nem a valódi színvisszaadás. Minden papír megsárgul és a festékek kifakulnak. Annak érdekében, hogy a specifikációhoz és értékeléshez a legpontosabb színeket kapja, a Pantone azt javasolja, hogy évente cserélje ki az útmutatókat és a könyveket.

És ha minden évben több száz új, trendi színt adunk hozzá, miért ne szeretné, hogy a legújabb, legkorszerűbb termékek inspirálják? Ne hagyja, hogy az elavult színskálák termékek vagy színmérő eszközök korlátozzák kreativitását vagy a munkafolyamat eredményességét.

további információ: https://www.pantone.com/services/pantone-trade-in-program?utm_source=pardot&utm_medium=email&utm_campaign=na-pan-2022&utm_content=trade-in-trade-up