Virtuális drupa 2021.

Április 20–23. Között a nyomdászok és csomagolóanyag-gyárók közössége a virtual.drupa webhelyen találkozik, amelynek három oszlopa a „Konferencia-terület”, a „Networking Plaza” és a „Kiállítási tér”. A kiállítótér tükrözi a nyomdaipari és csomagolóipar teljes értékláncának változatos technológiáit és alkalmazásait, és átfogó áttekintést nyújt a látogatóknak a kiállító vállalatok termékportfólióiról és újításairól. Ezenkívül a magyarázó videók és az élő webes foglalkozások további részleteket és információkat nyújtanak a kiállított termékekről és szolgáltatásokról.

Keresse meg a megfelelő kiállítókat és termékeket

A látogatók a kiállítási térben található navigáció segítségével gyorsan megtalálhatják a számukra érdekes kiállítókat. A cégnév közvetlen beírása mellett a keresés termékkategória vagy ország szerint is szűrhető, hogy pontos és releváns találatokat kapjon.

kiállítók

Az egyedi kiállítói profil információkat nyújt a vállalatról, a kapcsolattartókról, a termékekről, a szolgáltatásokról, az újításokról és a prezentációs formátumokról. Ezen a ponton közvetlenül kapcsolatba lehet lépni a kiállítóval digitális névjegykártya vagy párkeresés útján.

Betekintés és interakció az élő webes munkamenetekben

A kiállítóknak lehetősége nyílik az élő webes foglalkozásokon kapcsolatba lépni a közösséggel, és bemutatóikat széles közönséggel megismertetni. A látogatók naprakész áttekintést kaphatnak az eseményadatbázis különböző prezentációiról, ahol például eseményhelyek vagy témák szerint szűrhetnek.

Izgalmas tartalomra lehet számítani

mint például a digitális nyomtatási alkalmazások és az automatizált munkafolyamatok lehetőségei, a flexo és tintasugaras nyomtatással kapcsolatos újítások, valamint a fenntartható csomagolási megoldások. Ehhez a virtual.drupa Event Partners is nagyban hozzájárul: Leonhard Kurz, DuPont de Nemours, efi, Kodak, Komori, BlueCrest, CloudLab, Fujifilm, Hybrid Software, Koenig & Bauer, Mimaki, OQChemicals és Xeikon. Minden élő webes munkamenet később igény szerint elérhető lesz egy videotárban, hogy a tartalom hozzáférhető legyen azoknak a látogatóknak, akik az időbeli különbségek miatt nem tudnak élőben részt venni.

A kiállítók kitekintést nyújtanak az iparral kapcsolatos témákra A látogatóknak már lehetőségük van megnézni a jelenlegi kiállítói profilokat, és eligazodni a virtual.drupa webhelyen. A vállalatok együtt képviselik az ipar sokszínűségét az online bemutatótermekben és a webes foglalkozásokon.

“A DuPont bemutatja a legfrissebb újításokat a Cyrel® Solutions flexográfiai rendszerek és az Artistri® digitális festékek számára textil és egyéb ipari alkalmazásokhoz, az online bemutatóteremben és az interaktív élő webes munkamenetek során” - számol be Sam Ponzo, a DuPont de Nemours ipari megoldásokért felelős alelnöke .

“A Fujifilm új innovatív termékeket mutat be mind a hagyományos, mind a digitális folyamatokban” - árulta el Hiroaki Shimosaka, a grafikus rendszerek üzleti divíziójának vezérigazgatója. a Fujifilm Corporationnél. „Ezenkívül innovatív termékeinkkel megmutatjuk elkötelezettségünket a grafikai ipar iránt és bebizonyítjuk, hogy ügyfeleink számára globálisan hosszú távú partner vagyunk.”

Filip Weymans, a Xeikon marketingért felelős alelnöke így osztozik: „Főleg olyan alkalmazásokat mutatunk be, amelyek digitális nyomtatás alkalmazásával - nem csak a digitális nyomtatásra, hanem a gyártási folyamatba illeszkedő megoldásokra bővülnek, amelyek összekapcsolhatók egy gyártási folyamattal, ami rugalmasságot ad. ”

A résztvevők folyamatos áttekintést kapnak a kiállítók fejlődéséről és bemutató programjaikról. Az eseményen jelenleg 30 ország 170 kiállítója és 13 virtuális drupa rendezvénypartnere van a platina, arany és ezüst kategóriában. Minden más virtual.drupa ajánlat esetén ingyenes regisztráció szükséges a https://virtual.drupa.com/en/Registration címen