Vigyázzunk egymásra, segítsük a nyomdászokat! Összefogás, összetartás, támogatás – nyomdászok a nyomdászokért

Lendvai Judit · 2020. március 29., 14:02

Alapítványi munkánk során az elmúlt években országszerte anyagi segítséget nyújtottunk krízis helyzetbe került, támogatásra szoruló nyomdászoknak, nyomdász családoknak.

Több alkalommal támogattunk nyomdász árvákat egy, illetve két évig terjedő havi járadékkal. A nyugdíjas alapszervezet működéséhez anyagilag is hozzájárulunk. 26 éve üdültetjük a nyomdász családok gyermekeit a Balatonnál, felejthetetlen élményeket szerezve ezzel a gyermekeknek; sokuknak ezekben a táborokban van először lehetősége eljutni a magyar tengerhez. Az elmúlt években több mint 500 gyermeknek tudtunk magas színvonalú, programokban gazdag kikapcsolódást nyújtani. Tanulmányi ösztöndíj program keretében, pályázat alapján havi 10.000 Ft ösztöndíjjal támogatjuk a nyomdaiparban dolgozók középiskolás gyermekeit.

Ahhoz, hogy eddigi munkánkat még magasabb színvonalon, még több nyomdászt felkarolva tudjuk folytatni, csupán az adód 1%-át kérjük. Nem kell mást tenned, mint a személyi jövedelemadód bevallásakor a befizetett adód 1%-áról rendelkező nyilatkozaton a Nyomdászokért Alapítványt és a 19021344-1-04 adószámot tüntesd fel.

Köszönjük, hogy segítesz, így mi is segítünk!