Utazz velünk a drupára!

A PNYME szervezésében három tucatnyi cég képviseletében több mint 140 fő utazik a drupára. Az első turnus megtelt, és már csak néhány szabad hely van május 30 után. Ha még nem léptél, itt az idő, hogy lefoglald helyedet.

A kiállítást a szokásosnál is nagyobb várakozás előzi meg, hiszen a legutóbbi drupa (2016!) megrendezése óta rengeteg innováció és fejlesztés történt az iparágunkban, amelyet most mindenki szeretne testközelből megismerni és inspirációkat gyűjteni az elkövetkező évekhez.

Teljeskörű megoldást kínálunk bármilyen részvételi konstrukcióban. Igény esetén repjegyet, bérelt autót biztosítunk. A Magyar drupa falu főhadiszállása most is a holland Landal De Lommerbergen parkban rendezkedik be, ahol a szállásvariációk mellett, vacsora és tranzit opciókat is kínálunk a résztvevők számára. A drupa belépőjegyek pedig idén is a legjobb árakon szerezhetőek be rajtunk keresztül. A park a pandémia alatt teljes felújításon esett át, amely kapcsán vadonatúj belsőt kapott minden bungaló és a központi terek is.

Amennyiben az ajánlatban szereplőektől eltérő igénye lenne, vagy más időbeosztásban tervezi kiutazását, akkor a következő elérhetőségeken kereshet és igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást.

További részletek és jelentkezés: https://pnyme.hu/esemeny/drupa2024/

Tel: +36/30 927-8317; E-mail: titkarsag@pnyme.hu