Új management a Horizonnál Németországban új ügyvezetés és értékesítési vezetés

A japán Horizon csoport, a nyomdai továbbfeldogozás piaci vezető cége német telephelyének erősítésével felkészül az európai nyomdaipar növekvő kihívásaira. Célunk ügyfeleink elvárásainak legmesszebbmenőkig megfelelni a termék, szerviz és egyéni megoldások terén a digitális változások korában is. A további növekedésre fókuszálva és az európai piacon való jelenlét még intenzívebbé tétele érdekében a Horizon GmbH managementje megújult.

  1. július 03-tól Norbert Wienck úr a cég új ügyvezető igazgatója. Az 59 éves közgazdász 15 éves ipari management tapasztalattal rendelkezik mint CEO és CFO. Ő követi Rainer Börgerding urat, aki 13 év ügyvezetés után hagyja el a céget.

Az értékesítésért a Horizon GmbH-nál a svéd Paul Jakobson fog felelni. Jakobson úr a Horizon céggel több, mint 30 éve áll több szálon is kapcsolatban, ebből 20 éve nagyon sikeres Horizon képviselő Skandináviában és ezt követően értékesítési és a marketing tanácsadó a Horizon európai partnereinél. Legutóbb tevékeny részt vállalt a 2017 februári Skandináv piaci bevezetésben.

„Az európai piac a Horizon csoport növekedése és sikere szempontjából a legmesszebbmenőkig fontos“ nyilatkozta Eijiro Hori úr, a japán Horizon csoport tulajdonos vezérigazgatója. „Ezért döntöttünk úgy, hogy megerősítjük német telephelyünket, hogy megfeleljünk az új kihívásoknak. Meg vagyunk róla győződve, hogy Norbert Wienck, Paul Jakobson és a Horizon GmbH elszánt csapata ügyfeleinket és értékesítő partnereinket a jövőben még jobban tudja támogatni a szerviz és knowhow területén“