Új i-SENSYS és A MAXIFY gépek a Canontól!

Oláh Viktória · 2021. március 17., 10:47

A Canon Europe ma bejelentette díjnyertes i-SENSYS és MAXIFY nyomtatósorozatának legújabb tagjait, köztük az első olyan MAXIFY modellt, amely a MegaTank újratölthető tintatartály-rendszerrel működik. Az ügyfelek és a munkakörnyezetek igényeinek növekedésével a Canon elkötelezett amellett, hogy lehetővé tegye a vállalkozások számára, hogy egy lépéssel az események előtt járjanak. Mind az i-SENSYS MF832Cdw, mind a MAXIFY GX6040 és GX7040 kifejlesztése a termelékenység, az együttműködés és a hatékonyság szem előtt tartásával történt, így változatos felhasználáshoz és munkahelyi környezetekhez egyaránt ideálisak. A Canon kiterjedt portfóliójának legújabb elemei biztosítják, hogy a vállalkozások biztosan megtalálják az igényeiket kielégítő legmegbízhatóbb és bővíthető megoldást, függetlenül attól, hogy alkalmazottai távmunkában otthonról, kis irodákban vagy közösségi munkahelyen dolgoznak.

A termelékenység növelése

A kis irodák és közösségi terek egyre általánosabbá válnak, ami azt jelenti, hogy a vállalkozásoknak kisebb számú felhasználó mellett van szükségük egy csúcskategóriás eszköz összes funkciójára. Erre a trendre reagál az i-SENSYS MF832Cdw, amely a Canon díjnyertes i-SENSYS sorozatát kiváló színes lézertechnológiával egészíti ki a professzionális megjelenésű, tökéletes nyomatok érdekében. Az akár 38 lap/perc színes nyomtatási sebességgel és akár 150 kép/perc szkennelési sebességgel rendelkező eszköz a sorozat leggyorsabb tagja, amely támogatja a nagy volumenű nyomtatást és szkennelést. A maximum 2300 lapos papírkapacitásnak köszönhetően a felhasználók kevesebb időt töltenek a papír újratöltésével, míg a 7 hüvelykes érintőképernyő a különféle parancsikonokkal és testreszabási funkciókkal egyszerű használatot biztosít. Az A4, A5, A5R és A6 hordozótámogatásnak köszönhetően az i-SENSYS MF832Cdw ideális a különféle kis irodai környezetekben való használatra.

A kompakt, asztali használatra tervezett MAXIFY GX6040 és GX7040 szintén gyors másolást és szkennelést kínál, miközben a négyszínű pigmentalapú tintarendszernek köszönhetően professzionális minőségű nyomatokat biztosít. Az új készülékek, amelyek a sorozatban elsőként kínálnak újratölthető MegaTank tintatartály-rendszert, a testreszabható 2,7 hüvelykes érintőképernyős LCD-nek köszönhetően jobb karbantarthatóságot és könnyű használatot tesznek lehetővé. A színestintapalack-készlet által biztosított nagy mennyiségű, akár 14.000 oldalas nyomtatásnak köszönhetően az állásidő minimális, míg a nagy, akár 600 lapos papírkapacitás és a felhasználó által cserélhető használtfesték-gyűjtőtartály csökkenti a nyomtató szervizbe küldésének szükségességét. A Canon elkötelezett az iránt, hogy technológiái mindig egy lépéssel megelőzzék az ügyfelek igényeit, ennek alátámasztásként már mindkét MAXIFY berendezés a borítéktól a hosszú (1,2 m) bannerekig különböző hordozókkal használható. Ennek eredményeként az újratölthető MAXIFY GX modellek számos olyan iparágat támogatnak, amelyeknek kompakt nyomtatóra van szükségük a kisebb közös terekben való használatra, beleértve a kiskereskedelmet, az egészségügyet, az oktatást, az ingatlanipart és a vendéglátóipart.

Együttműködés helytől függetlenül

A hibrid munkavégzés felé történő elmozdulással az irodai eszközöknek együttműködési lehetőségeket kell biztosítaniuk a felhasználók számára, akiknek sietve kell nyomtatniuk. Az i-SENSYS MF832Cdw és a MAXIFY GX6040/GX7040 intelligens csatlakoztathatóságot, valamint távfelügyeletet, távoli kezelést és eszközműködtetést kínál, ami biztosítja, hogy a vállalkozások soha ne álljanak le. Az i-SENSYS MF832Cdw felhasználói a Canon PRINT alkalmazás segítségével nyomtathatnak, szkennelhetnek, másolhatnak és csatlakozhatnak a felhőhöz, valamint élvezhetik a meglévő szoftverekkel és technológiai platformokkal, köztük az AirPrint és a Mopria megoldásokkal való kompatibilitást.

Az i-SENSYS MF832Cdw a Microsoft Universal Print szolgáltatással is kompatibilis, amely egyszerű és biztonságos felhőből való nyomtatást, illetve fejlettebb dokumentum-munkafolyamatokat tesz lehetővé. Az új készülék számos olyan biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek még az olyan fokozott biztonságot igénylő alkalmazásokhoz is ideálissá teszik, mint a banki szolgáltatások, az egészségügy és a pénzügy. A McAfee Embedded Control folyamatosan figyeli a fenyegetéseket, és egy sor rendszergazdai ellenőrzés javítja az eszközhitelesítést.

Páratlanul olcsó nyomtatás

A vállalkozások mérettől függetlenül korlátozott költségvetéssel működnek, és a nyomdagépekbe való befektetésüknek minden eddigi méretet meg kell haladnia. A Canon megbízható, energiatakarékos nyomtatói minden lépésben optimalizálják a fogyóeszközöket és a papírforrásokat, miközben az i-SENSYS MF832Cdw időzített kikapcsolás funkciója biztosítja annak mindenkori hatékony működését.

A MAXIFY nagy mennyiségű nyomtatási igénnyel rendelkező felhasználói számára a Canon MegaTank újratölthető technológiája erőforrás-hatékony megoldást kínál, amely nagy mennyiségek megbízható nyomtatását teszi lehetővé, míg a beszerzési és üzemeltetési költségek átlagosan 85 százalékos megtakarítását eredményezi. Az alacsony oldalankénti nyomtatási költség és a nagy kapacitású tintapalackok egyaránt jelentősen csökkentik az újratöltési igényt . Eközben az Economy (gazdaságos) üzemmód csökkenti a tintafogyasztást, amely lehetővé teszi, hogy a vállalkozások a normál nyomtatási módokhoz képest 50%-kal magasabb, akár 21.000 oldalas nyomtatási kapacitást élvezzenek. A tintasugaras eszköz alacsony energiaigénye alacsonyabb energiafogyasztást és alacsonyabb összköltséget jelent