Tudjon meg minél többet az IoT megoldásokról a Konica Minolta jóvoltából!

Bár a fizikai térben a részvételi jegyek rövid idő alatt elkeltek, a főszervező lehetőséget biztosít az ONLINE részvételre is, mivel a rendezvény ELŐBEN is közvetítésre kerül. Így biztosítjuk, hogy egyetlen IoT technológia iránt érdeklődő se maradjon le a számára érdekes témákról és új technológiákról.

Jelentkezés esetén, kérjük a „Hol hallott rólunk?” mezőben jelölje be, hogy a Konica Minolta Magyarország vendégeként vesz részt az eseményen! Köszönjük! Amennyiben további kérdése merülne fel a konferenciával kapcsolatban, a lenti elérhetőségek egyikén készséggel állunk rendelkezésére.

KAPCSOLAT: Horváth Niké

+36 20 409 91 98

nike.horvath@konicaminolta.hu

BŐVEBBEN:

www.iotliveshow.hu

Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft.

1117 Budapest, Galvani u. 4.

06 1 464 9000

ugyfel@konicaminolta.hu

www.konicaminolta.hu

A MOHAnet Zrt. kezdeményező szerepet vállal a hazai és egyéb IoT technológiák Magyarországon történő népszerűsítésében, valamint az egyes megoldások alkalmazási területeinek megismertetésében.

Az egyre nagyobb érdeklődésre és a piaci igényekre való tekintettel az innovatív vállalat támogatóival és partnereivel együtt, köztük a Konica Minolta Magyarországgal először szervezi meg az IoT Live Show elnevezésű konferenciáját, ahol a részvevők olyan megoldásokkal találkozhatnak, amelyek hozzájárulhatnak a vállalkozások üzleti és operatív folyamatainak hatékonyságának növeléséhez, az idő-pénz-kényelem hármasszabály szem előtt tartása mellett.

Az IoT megoldások seregszemléjén pontosan 15 különböző innovációval ismerkedhetnek meg a hazai vállalkozások, továbbá számos előadáson vehetnek részt. A Konica Minolta Magyarország képviseletében Fodor Gábor üzletfejlesztési menedzser mutatja be a helyszínen és az online térben résztvevőknek a Mobotix IoT kamera rendszereit és alkalmazási területeit.