Touchpoint sustainability

Matusek-Faludi · 2024. május 1., 08:00

Készen állsz a fenntarthatóság megvalósítására? Ismerd meg a fenntarthatóságot a nyomdaiparban a drupa Fenntarthatóság érintési pontján!

A Fenntarthatóság érintési pont program előzetes ígérete izgalmas betekintést és gyakorlati megoldásokat kínál fenntartható anyagoktól az ökológiai gyártási folyamatokig. Váratlan előadásokat, színpadi interjúkat és szakértői panelbeszélgetéseket ígérünk. Habár a program fokozatosan fog telítődni a következő hetekben, örömmel mutatjuk be már most az olyan márka tulajdonosokat, mint például a L’Oréal, és tapasztalt iparági szakértőket, mint Henning Ohlsson, az Epson Germany ügyvezető igazgatója és az Epson Europe fenntarthatósági igazgatója évek óta.

Tudj meg többet arról, hogyan vállalja az ipar felelősségét a környezet iránt és munkálkodik együtt egy zöld jövő felé. Csatlakozz hozzánk, és segíts alakítani a nyomdaipar fenntartható jövőjét!

https://www.drupa.com/en/Program/Forums/touchpoint_sustainability?utm_source=drupa24%20besucher&utm_medium=email&utm_content=sustainability%20cta&utm_campaign=vis%20v%20en