Tesa+Polymount

A Nilkerk / Hollandia székhelyű Polymount vállalat, a Twinlock sleeve-ek gyártója a tesa SE 100%-os leányvállalatává vált.

Ennek eredményeképpen a ragasztószalagok és öntapadó rendszermegoldások gyártója, megerősíti piaci helyzetét a nyomdaipari termékekre vonatkozóan, amely a tesa ipari üzletágának egyik pillére. “A Polymount öntapadó Twinlock sleeve-ek tökéletesen kiegészítik a flexo nyomdaipar számára meglévő tesa sorozatunkat” - nyiltakozta Dr. Norman Goldberg, a tesa Direct Industries vezetője a tesa SE-nél. “Ez megkönnyíti számunkra, hogy kihasználjuk a szegmens teljes potenciálját.”

A Polymount olyan innovatív termékeket fejlesztett, gyárt és forgalmaz, amelyek gyorsítják a folyamatokat a flexo nyomtatásban, és ezzel csökkentik a felhasználók költségeit. A Polymount 2002-ben indult az öntapadó Twinlock Sleeve-lel, amely a nyomólemezek sleevek-re és hengerekre való rögzítésének módja a kétoldalas ragasztószalagok használata nélkül.

A Polymount vállalatot 16 évvel ezelőtt alapították. A 70 alkalmazottal együtt 2017-ben 18,5 millió euró forgalmat bonyolított le. A vállalatnak saját értékesítési irodái vannak stratégiai helyeken világszerte. Innovatív termékeiket több mint 80 országban forgalmazzák.

“A Polymount megalakulása óta folyamatosan fejlődtek és nőttek, és erős nemzetközi piaci pozíciót alakítottak ki a flexo területen” - mondta Jan Willem Boers, a Polymount International BV vezérigazgatója. “A tesa SE globális infrastruktúrájával és a világ vezető pozíciójával a nyomtatott és papíralapú ágazatban az esély arra, hogy ezt a sikert még szélesebb körben bővítsük.” tudtuk meg a Varga Zoltántól a Tesa papír-, nyomdaipari és építőanyag-ipari kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserétől