Telepítve az első Durst Vanguard nyomtató!

Az első Durst Vanguard gép pár hónapja letelepítésre került Székesfehérváron a Hesse Trade Kft. által. A Durst Vanguard gépek különlegessége, hogy hidat képeznek a Durst nagy teljesítményű berendezései, és a piacon elérhető egyéb nyomtatók között. Stabilitásuk, nyomtatási minőségük alapján hasonlóan ipari berendezések, mint a Durst ismert berendezései, feladatuk, hogy megoldást nyújtsanak azoknak a felhasználóknak, akik szeretnének kevés problémával nyomtatni, de a munkáik mennyisége még nem indokolja a Durst nagyobb termelő berendezéseinek az üzembe állítását.

Előny, hogy a Durst Vanguard gépek több nyomtatófejjel, sebességgel, kiépítéssel, illetve 3,2 méteres roll to roll verzióban is elérhetőek.

A Durst, a fejlett digitális nyomtatási és gyártási technológiák gyártója 2021-ben megerősítette pozícióját az amerikai grafikai iparban azáltal, hogy többségi részesedést szerzett a Vanguard Digital Printing Systems-ben. 2022-től a Durst Vanguard berendezések ugyanúgy Brixenben készülnek majd, mint a Durst más berendezései.

Az akvizícióval a Durst új nyomtatóosztályokat ad hozzá nagy formátumú portfóliójához, míg a Vanguard globális disztribúciós és szolgáltatási hálózattal és műszaki erőforrásokkal rendelkezik a robusztus megoldások további fejlesztéséhez.

A Székesfehérváron működő VKM600T-HS SÍKÁGYAS LED UV NYOMTATÓ fontosabb paraméterei:

  • A Vanguard Digital Printing System VKM600T-HS nyomtatója a legfejlettebb 4’ x 8’ méretű síkágyas nyomtató a mai piacon.

  • A legújabb, legmodernebb Konica Minolta 1024aSHE nyomtatófej-technológiát és a nagysebességű elektromágneses meghajtást ötvözi, páratlan sebességet, felbontást és minőséget biztosítva.

  • A legmodernebb funkciók közé tartozik a környezetbarát LED-es hőkezelési technológia, a statikát megszüntető ionizációs sávok,

  • 4 vákuumzóna,

  • 6-12-18 pikoliteres cseppméret,

  • CMYK, Lc, Lm, W, V tinták támogatása,

  • 50” x 99” nyomtatási terület stb.

A VKM600T-HS többféleképpen konfigurálható, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, ahogyan a vállalkozása növekszik. A terepen 15 fej/3 sorig bővíthető opció lehetővé teszi a képességek bővítését.