Tavaszi Gazdasági Konferencia és NYPSZ LIV. közgyűlés

Budapest - 2024. április 17-18.

Új koncepció, új név, új logó. Business Meetup. Az NYPSZ és PNYME együttműködésének köszönhetően ma már a teljes hazai grafikai szektorhoz szólunk. Ezen rendezvényünk évente két alkalommal, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. Témáit tekintve pedig kifejezetten a nyomda- és papíripar felsővezetőre, ügyvezetőire és cégtulajdonosaira fókuszál.

A tavaszi konferencia programjában kiemelten foglalkozunk a szakmai utánpótlásnevelés helyzetével, a (fiatal) munkavállalók motiválásával, a vezető szerepével és kompetenciáival. A mi iparágunkban is igaz a megállapítás, hogy „gépeket bárki tud vásárolni, azonban értéket teremteni csak az ember képes azokon”. A konferencia tartalmi felépítése új nézőpontokat, remek üzeneteket és eszközöket ad majd, amelyek nagyban hozzájárulhatnak az üzlet sikerességének növeléséhez.

Ajánljuk minden cégvezetőnek, aki a rendelkezésére álló humán erőforrásból valódi csapatot kíván kovácsolni. Az esti gálavacsora remek alkalom a tapasztalatok megbeszélésére, amelynek kiemelt programja idén is a Magyar Nyomdászatért-díj ünnepélyes átadása lesz. A másnapi program a Nyomda- és Papíripari Szövetség éves közgyűlésével kezdődik, amelyet követően átadjuk a Hess András-díjakat tagvállalataink 16 munkatársának, illetve a Vértes Gábor-díjat.

A rendezvény részletes programja és a jelentkezési lap a lenti csatolmányokban található

Hirdetmény_Tavaszi_Gazdasági_konferencia_Business_Meetup_2024.pdf

Jelentkezési_lap_Tavaszi_gazdasági_konferencia_Business_Meetup__2024.pdf