Szakmasztár győztesek 2023

Gratulálunk minden eredményesen szereplő versenyzőnek, akik az elmúlt napokban megmutatták, hogy ők a nyomdaipar legkiemelkedőbb végzős diákjai!

Nyomdaipari technikus

  1. helyezett - Sárik Dániel

  2. helyezett - Zsilinszki Zsolt

  3. helyezett - Juhász Emília

Nyomdaipari technikus - nyomdai előkészítő

  1. helyezett - Gera Gara Attila

  2. helyezett - Csík Boglárka

  3. helyezett - Tatai Emma Eszter

Különdíj: Csík Boglárka által készített kitűnő pályamunkájáért HATÁRIDŐNAPLÓ 2023 NYÁR címmel – amelyet a Pátria Nyomda Zrt. kiad és értékesít országos szinten

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVI. alkalommal, 2023. április 24-26. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont A, F és G pavilonjaiban a Szakma Sztár Fesztivál kereteiben az országos szakmai versenyek döntőit. Az esemény idén második alkalommal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével, az agrár szakmák bemutatóival együtt valósult meg közel 15.000 látogató részvétele mellett.

A fesztivál keretében 72 szakma 22 szakmacsoportjában versengtek a dobogós helyezésekért a fiatal szakemberek. A látogatók a EuroSkills verseny szakmai bemutatóiba és a WorldSkills nemzetközi válogató versenyeibe is bepillantást nyerhettek.

A Szakma Sztár Fesztivál kiemelt célja a szakképzés, ezen belül a szakmaválasztás népszerűsítése és bemutatása mellett, hogy támogassa a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, utat mutasson a felnövekvő generáció számára, valamint elősegítse a szakképzésben kiemelkedő tehetségek jövőbeni gondozását.

Gratulálunk az eredményekhez!