Szakmasztár 2023

Időpont: 2023. április 24 – 26.

Helyszín: Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központ A, F és G pavilon (1011 Budapest, Albertirsai út 10.)

Nyitóceremónia: 2023. április 24. 10:00

Záróceremónia/díjátadó: 2023. április 26. 10:00 Helyszín: Hungexpo Kongresszusi Központ, C pavilon - Plenáris terem

Várjuk szeretettel a XVI. Szakma Sztár Fesztiválon, ahol április 24-26. között a Hungexpo „G” pavilonjában több mint 50 szakma mellett, a nyomdász szakma 180 négyzetméteren mutatja be a pályaválasztás előtt álló generációnak, hogy miért is érdemes ezt a szakmát választaniuk!

A nyomdász stand felszerelése és interaktív háromnapos programja idén is széles szakmai összefogás keretében valósul meg. Az erről szóló részletesebb híranyagot elolvashatod az egyesület honlapján: https://pnyme.hu/esemeny/szakma-sztar-fesztival-2023-aprilis-24-26/

A programot támogatók listája: ANY Biztonsági Nyomda Nyrt, Codex Értékpapírnyomda Zrt, Marzek Kner Packaging Kft, Pátria Nyomda Zrt, STI Petőfi Nyomda Kft, BSZC Nyomdaipari Tudás- és Képzőközpont Békéscsaba, Óbudai Egyetem, Konica Minolta Magyarország Kft, Lamitrade Kft, Papyrus Kft, Münich Dénes – Printcikli, Alföldi Nyomda Zrt, Prime Rate Kft, Canon Hungária Kft, Heidelberg Magyarország Kft.

Fő támogató a Nyomdaipari Szakemberképzésért Alapítvány és a Nyomtatott Kommunikációért Alapítvány; Versenyszervezés főtámogatója a PNYME és a Magyar Grafika - Tóth Gábor, Matusek-Faludi Viktória; MKIK részéről a verseny szervezője Tóth József;

Az esemény hivatalos meghívóját valamint a területtérképet csatolva küldjük.

Mutassuk meg közösen, hogy miért a PRINT az Ő jövőjük is! Találkozzunk a Szakma Sztár Fesztiválon!

Üdvözlettel:

Tóth Gábor - ügyvezető igazgató Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület

Szeretettel meghívjuk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett XVI. Szakma Sztár Fesztiválra, amely második alkalommal a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködve kerül megrendezésre.

A fesztivál keretében valósul meg a Szakma Kiváló Tanulója Verseny, az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny és a X. WorldSkills Hungary Nemzeti Döntő és Bemutató.

A szakmai versenyek kiemelt támogatói: Parragh László elnök, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Győrffy Balázs elnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Az eseményt ünnepélyesen megnyitja Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, majd köszöntőt mond Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

A fesztiválon 54 szakmában közel 200 tanuló verseng a legjobbaknak járó elismerésért, emellett a tevékenységszigeteken szakmai és szórakoztató programok, továbbá 21 agrárszakmában bemutatók is várják az érdeklődőket.

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk.

Szakma_Sztár_Fesztivál_2023_-_Meghívó.pdf

Területtérkép.pdf