Szakma Sztár fesztivál 2022

A Lamitrade részvételével és támogatásával valósult meg a nyomdaipar szépségeit bemutató stand a Szakma Sztár kiállításon.

A következő berendezéseket láthatták az érdeklődők működés közben a kiállításon:

PremiLam LF1700 Pro Pneumatikus szorítású, 60 fokig fűthető, egyszerűen kezelhető nagyformátumú laminálógép.

CYKLOS CFM 700 hajtogatógép

GRAFCUT 52 vágógépet egy nagy tradíciókkal rendelkező lengyel cég gyártja, kifejezetten a digitális nyomdák számára.

Graphtec F-Mark 2 SRA3-as méretű ívek feldolgozására alkalmas forma riccelő és vágógép (stancoló). Nincs szükség stancszerszámra és drága és időigényes előkészületekre!

BW-F350B asztali fóliázó gép

Rapid 106E Classic elektromos tűzőgép

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 15. alkalommal, 2022. április 25-27. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont C, F, G és D pavilonjaiban a Szakma Sztár Fesztivál kereteiben az országos szakmai versenyek döntőit. Az esemény idén első alkalommal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével, immáron az agrár szakmák versenyeivel együtt valósult meg közel 15.000 látogató részvétele mellett.

Az esemény fontosságát és egyre gyarapodó méretét mi sem mutatja jobban, mint hogy minden eddiginél több szakma volt jelen a fesztiválon. 86 szakma 22 szakmacsoportjában versengtek a dobogós helyezésekért a fiatal szakemberek.

A Szakma Sztár Fesztivál kiemelt célja a szakképzés, ezen belül a szakképesítések népszerűsítése, bemutatása mellett, hogy támogassa a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, utat mutasson a felnövekvő generáció számára, valamint elősegítse a szakképzésben kiemelkedő tehetségek jövőbeni gondozását.