Seeing is Believing – Bellissima!

Cégünk történetében először mondhatjuk el, hogy kiállítóként veszünk részt a brüsszeli Labelexpo kiállításon, mely 2023. szeptember 11. és 14. között kerül megrendezésre. Megtiszteltetés lenne, ha meglátogatna minket a kiállítóközpont 11-es csarnokának 11B25-ös standján. Egy olyan technológiát mutatunk be, mely bárki számára elérhető és forradalmasíthatja a flexónyomtatást.

A 2023-as Labelexpo tökéletes alkalom arra, hogy első kézből legyen szemtanúja a Bellissima DMS technológia előnyeinek. Csapatunk készen áll arra, hogy bemutassa a technológiát és a legújabb fejlesztéseket. Bővebb információt az alábbi linkre kattintva kaphat.

JOIN US

A Bellissima digitálisan modulált rácsok (DMS) összessége, melyeket kifejezetten a flexográfia számára fejlesztettek és optimalizáltak. Ezeket a rácsszerkezeteket 4000 dpi felbontással világítják le, így rendkívül jó minőségű reprodukciót biztosítanak, meghaladják a 300 lpi-nek megfelelő minőséget, valamint mentesek a moiré-jelenségtől is. A Bellissimával készült nyomóformák használata enyhíti a flexónyomtatás tipikus problémáit, mint a pontok közti hidak képződése, az elfolyás, elmosódás stb. (dot bridging, dot rivering, barring, bounce, slur), így sokkal stabilabb nyomtatási folyamatot eredményez. A rácsképzés algoritmusa összefésüli egymással az egyes színkivonatok nyomópontjait, létrehozva ezáltal az úgynevezett „sztochasztikus rozettát”. Megszünteti a rácsszögeket, a szögütközéseket, ahogy a moirét is az egyes színkivonatok nyomópontjai között. Látogasson el hozzánk a 11B25-ös standra és tudja meg, miért alkalmazzák világszerte a márkatulajdonosok, nyomdák és formakészítő stúdiók a Bellissima DMS-t. Mit tud a Bellissima?

• Csökkenti a költségeket

• Használatával megduplázhatja a nyomtatási kapacitását

• Alkalmazhatja a fix palettás vagy a kiterjesztett színtérrel történő nyomtatást

• Új megbízásokat szerezhet a fényképminőségű reprodukciónak köszönhetően

• A Bellissima segítségével tehet egy lépést a fenntartható nyomtatás irányába

A technológiáról bővebben itt olvashat. Standunkon konzultációra is lehetséges regisztrálni, illetve rendelkezésre állnak elvihető nyomatminták is. Ezeken a konzultációkon személyesen találkozhat velünk és a Hamillroad csapatának tapasztalt csomagolási és címkeszakértőivel, foglaljon időpontot most.

BOOK A CONSULTATION

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen élményért, és ismerje meg a Bellissima DMS-t! Szeretettel várjuk Önt! Ha nem vesz részt a Labelexpón, de szeretne regisztrálni egy Bellissima nyomatmintára, akkor regisztráljon itt vagy keressen minket a lenti elérhetőségek valamelyikén.

REGISTER HERE

Találkozzunk a Labelexpón!

Üdvözlettel,

a Plastex csapata T: +421 905 513 804, E-mail: export@plastex.sk