ScrollMAX Online Workshop-sorozat

Januárban online workshopot tartottunk, amit az egyik legújabb fejlesztésünknek, a PDF ellenőrnek (https://pdf.scrollmax.hu/) és a Termelési program újdonságainak (https://youtu.be/LXVxPUteduo) szenteltünk.

A workshop iránt mutatott érdeklődés, a résztvevők aktivitása és az eseményt követő visszajelzések arra sarkalltak minket, hogy az egyszeri programot sorozattá formáljuk.

Így a közeljövőben két új alkalmat tervezünk, melyek témái:

Kimutatás varázsló - okos lekérdezések és egyedi kimutatások készítése a Scroll segítségével https://scrollmax.hu/wiki/adatkezelo_es_elemzo_eszkozok

Párosítás/összevonás/házasítás/gang-printing - hogy kerülhet több munka egy ívre? https://scrollmax.hu/wiki/munka_parositas_osszevonas

A Kimutatás-varázsló workshop tervezett időpontja 2022. március 04. 14:00.

A részvétel minden esetben díjmentes, regisztrációhoz sem kötött, de örömmel fogadunk előzetesen minden témába vágó kérdést, hogy a workshopok tartalma méginkább illeszkedhessen a résztvevők érdeklődéséhez.

A kapcsolódási linkeket facebook (https://www.facebook.com/scrollmax/) és linkedin (https://www.linkedin.com/company/scrollmax) profilunkon is megosztjuk, valamint a Scroll indítási képernyőjén is elérhetőek lesznek.

A további újdonságokért és egyéb híreinkért kövessék közösségi profiljainkat, kérdéseiket és téma-javaslataikat az info@scrollmax.hu címen fogadjuk!

Izgatottan várunk minden érdeklődőt!