+ rövid sztori

Faludi Viktória · 2020. április 16., 16:22

Néhány pozitív gondolat a székesfehérvári Kék Elefánt Nyomda Kft. ügyvezető igazgatójától, Nagy Attilától, aki egy olyan nyomda tulajdonosa, amit a megrendelések visszaesésével sújtott a járvány miatt kialakult gazdasági helyzet.

Vigyázzunk az eddig elért eredményeinkre, ügyfeleinkre, munkatársainkra. Kerüljük a piacromboló attitűdöt. Minden válság egyszer véget ér. Tanuljunk, rakjunk rendet és készüljünk a szép új vírusmentes világra. Most látszik csak igazán, hogy a digitalizált világ teljesen átszövi a mindennapokat. Ezen nem tudunk változtatni azzal, ha azt hirdetjük, hogy nyomtass, ha az nem hatékony. A nyomtatás által előállított tartós vagy hasznos „érték” miatt maradhatunk talpon, de ezt fenntartható módon és eszközökkel kell megtennünk. A mostani válsághelyzet okozat változásban vannak nehéz és nagyon szép pillanatok. Új prioritások lesznek, új minőségeket tapasztalhatunk meg: van szabadidő, és ennek köszönhetően az egészség, a családi kapcsolataink sokkal jobban előtérbe kerülnek, és mi lehet fontosabb az életben, mint az egészség és a szeretet?

Köszönöm, hogy megoszthattam gondolataimat a Magyar Grafika olvasóival és hiszem, hogy a mostani helyzet által is fejlődünk és új minőségben fogjuk életünket folytatni. A burját népmese főhőse Böhön Höbün a következőképpen fogalmaz: „Bármi legyen, gazdagít!”