Ricoh VC70000 digitális színes, tekercses nyomdagép

Jacobo Bermejo · 2022. június 15., 16:54

A Tórculo, a spanyol grafikai kommunikációs specialista folytatja a digitális átalakulást Spanyolország első Ricoh Pro™ VC70000 digitális színes, tekercses adagolású nyomdagépével

A spanyol Tórculo grafikai kommunikációs specialista az ország első nagysebességű Ricoh Pro VC70000 színes, tekercses adagolású tintasugaras nyomdagépébe történő beruházással megtette a következő lépést szolgáltatásai fejlesztésében.

A 40 évvel ezelőtt alapított vállalkozás azért választotta a Pro VC70000-at, hogy bővítse célpiacait, szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtson jelenlegi ügyfeleinek, és csökkentse az árérzékeny könyvnyomtatás költségeit. A lépés emellett javítja a vállalat gyártási folyamatait és fejleszti kereskedelmi szolgáltatási kínálatát. A Pro VC70000 lehetővé teszi a Tórculo számára, hogy alkalmazkodjon a felgyorsuló kulcsfontosságú piaci trendekhez, beleértve a kisebb példányszámokat és a szorosabb határidőket, miközben támogatja a teljesen automatizált munkafolyamatokat, hogy segítse a kiadókat portfoliójuk kezelésében és az utánnyomások megrendelésében. A Tórculo emellett megbízható eszközre támaszkodhat mostantól, hogy aktualizálja ajánlatait, hogy új üzleteket szerezzen a kulcsfontosságú célpiacokon, például a könyvkiadás és a kereskedelmi nyomtatás területén.

Jacobo Bermejo, a Tórculo elnöke szerint a nyomdagép úttörő technológiák kombinációja, beleértve az ofszet nyomtatáshoz közeli minőséget, a nagy termelékenységet mind a bevonatos, mind a bevonat nélküli papírokon, (alapozó) primer réteg nélkül, valamint a maximális hatékonyság érdekében az azonos típusú munkák kötegelt, együttes feldolgozásának képességét. A cég igénybe vette emellett az EDGE program, a Ricoh üzletfejlesztési tanácsadó szolgáltatásának segítségét.

Az elnök Úr szerint: “A piac gyorsabb, kisebb sorozatszámú, variálható és testre szabható gyártást igényel. Ezek az elvárások a digitális nyomtatás erősségeivel szolgálhatóak ki. A technológia rövid idő alatt sokat fejlődött, és ma már megfelel az igényeinknek. A Ricoh Pro VC70000 egyedülálló a mai piacon, mivel képes az ofszet- és a bevonatos papírral egyaránt dolgozni, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy az alkalmazások nagyobb választékát nyújtsuk. Olyan piaci területeket is meg tudunk szólítani, amelyek eddig nagyon nehezen vagy nehezen voltak elérhetőek. A Ricoh elkötelezettsége is lenyűgözött bennünket. Értékesítési és marketing csapatunk már dolgozik a Ricoh-val egy fejlesztési programon, hogy biztosítsuk a beruházás nyújtotta lehetőségek maximális kihasználását.”

A beruházás eredményeképp a Pro VC70000 egy öt színes Ricoh Pro™ C7200x digitális íves nyomdagéphez csatlakozik, a rendkívül rövid határidejű munkákat elkészítését biztosítva. Jacobo hozzáteszi: “Partnert kerestünk, és a Ricoh nagyon megbízhatónak és elkötelezettnek bizonyult, nemcsak technológiai szempontból, hanem az üzletfejlesztés területén is. Ez nagyon fontos számunkra, mivel ez egy olyan közepes méretű vállalat számára, mint a Tórculo, hatalmas beruházás. A Ricoh megérti ezt, és nemcsak technológiát, hanem tudásmegosztást és támogatást is nyújt számos területen, mint például az értékesítés, a kommunikáció, a célzás, a munkafolyamatok és így tovább. A Ricoh csapata megerősítette a mi csapatunkat. “

Sander Sondaal, a Ricoh Europe Graphic Communications Group-jának értékesítési igazgatója hozzáfűzte: “A Tórculo lelkesen fogadja az átalakulást és az új piaci lehetőségeket, különösen a könyvnyomtatásban, ahol a példányszámok egyre változatosabbak. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Ricoh-t és a Pro VC70000-at a jövőbeni fejlődés alapvető elemeként azonosították. Ez az ügyfelek növekedése iránti elkötelezettségünk bizonyítéka, mind az általunk kínált rendszerek és megoldások, mind pedig az általunk nyújtott támogatás tekintetében.”

A Ricoh-ról

A Ricoh innovatív technológiákkal és szolgáltatásokkal támogatja a digitális munkahelyeket, így segít az emberek számára, hogy okosabban dolgozhassanak.

Az összegyűjtött tudással és az elmúlt 85 évben fejlesztett szervezeti képességekkel a Ricoh az egyik vezető szolgáltatóvá vált a dokumentum menedzsment, IT szolgáltatások, kommunikációs szolgáltatások, ipari és kereskedelmi nyomtatás, digitális kamerák és ipari rendszerek területén.

A Ricoh Group központja Tokióban található, de a vállalat világszerte végez üzleti tevékenységet, ügyfelei közel kétszáz országban és régióban használják termékeit és szolgáltatásait. A 2022. márciusában befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1758 milliárd japán jen volt (körülbelül 14,5 milliárd USD).

További információkért keresse fel a www.ricoh.hu oldalt.