READY 2 OPERATE SYMP 2024

A READY 2 OPERATE SYMP, azaz az nyomdaipari karbantartók éves konferenciája, idén a legújabb ipari innovációk világába kalauzol el bennünket. Vendéglátó partnerük a Bosch Rexroth Kft. lesz, amely vállalkozás iparágtól függetlenül nyújt innovatív műszaki megoldásokat.

A program első napjának előadásai, a témára való komplex rálátás kialakulását támogatják. Szó lesz az okos automatizálásról, adatgyűjtési- és teljesítményelemzési megoldásokról. Természetesen foglalkozunk a nyomdaiparban is alkalmazható robotizációval és szó lesz a legújabb karbantartási trendekről is. Az első nap tapasztalatait és az elhangzott információkat egy kerekasztal-beszélgetés során mélyítjük el. A második nap központi helyszíne a CU.BE lesz, ahol a Bosch Rexroth a „Jövő Gyára” vízióját, az Ipar 4.0 működését mutatja be a gyakorlatban. A rendkívül gazdagon felszerelt innovációs játszótéren a látogatók testközelből tanulmányozhatják a szüntelenül adatokat küldő-fogadó berendezéseket, amik hálózatba kapcsoltak, energia és költséghatékonyak. Kollaboratív robotok, intralogisztikai járművek, hidraulikus megoldások és forradalmasított vezérléstechnika egyazon ökoszisztémán belül. A CU.BE, az autonóm alkalmazások és eszközök kipróbálási lehetőségén túl, valódi gyártástechnológiai inspirációként szolgál majd, amelyet minden fejlődésre nyitott szakembernek meg kell tapasztalnia! Az esemény együttműködő partnere idén is a Magyar Ipari Karbantartók Szervezete (MIKSZ), társszervező a Nyomda-Technika Kft.

Az esemény részletes hirdetménye a csatolmányok között olvasható. A jelentkezéseket a mellékelt jelentkezési lap felhasználásával PDF-ben a titkarsag@pnyme.hu címre kérjük mielőbb megküldeni.

READY_2_OPERATE_SYMP_2024_Hirdetmény.pdf

READY_2_OPERATE_SYMP_2024_Jelentkezési_lap.pdf