PROKOM globális konferencia 2018

A PROKOM, a Konica Minolta felhasználó nyomdai szolgáltatói közössége ma bejelentette második globális konferenciáját, melyet idén június 6-án és 7-én tart Budapesten.

A Konica Minolta gyors növekedése a digitális nyomtatásban globális igényt teremtett a felhasználói csoport számára. A PROKOM Európában kezdődött, tavaly Észak-Amerikára bővült, és most ambiciózus jövőbeli növekedési terve van Kína, Ázsia és Ausztrália számára. A PROKOM széles körű támogatást nyújt tagjai számára e-learning tanfolyamok, önsegítő videók, fórumok, szakértői tartalom, piackutatás, webinárok, hírlevelek és helyi események formájában. “Küldetésünk, hogy létrehozzunk egy közösséget aKonica Minolta felhasználók számára, ami hozzásegíti a tagokat új kapcsolatokhoz, új ismeretekhez és a növekedéshez” - mondta Michael Kelly, aki a PROKOM marketingért felelős vezetője. “Olyan platformot akarunk kialakítani, ahol össze tudnak jönni, jobb megoldásokat építeni és jövőre megszilárdítani üzleti tevékenységüket az elkövetkező években.” Kelly úr hozzátette: “Digitális platformot nyújtunk tagjaink támogatására, a tudás megosztásával és az új ötletek feltérképezésével. Az egyik legfontosabb értékünk az, hogy segítsük a tagjainkat abban, hogy növekedjen és jövedelmezőbbé váljon vállalkozásuk. “ “A PROKOM tagjai tudják, hogy tevékenységük nemcsak arról szól, hogy hogyan használják a nyomtatási technológiát, hanem méginkább arról, hogy hogyan alkalmazzák a nyomtatást a változó üzleti igényeknek megfelelően. Arra ösztönözzük a tagokat, hogy ambiciózusak legyenek, megkérdőjelezzék a status quót, és keressenek olyan lehetőségeket, amelyek a többcsatornás világban diverzifikálódnak. “

A PROKOM tagság elérhető bármelyik Konica Minolta gyártói nyomtatási berendezés felhasználójának. A bécsi, Ausztriai 2017 májusában megalakuló PROKOM konferencia 170 küldöttet vonzott. Az elsöprő sikere a második globális konferenciához vezetett, amelynek címe Predictably Profitable. A PROKOM vezető tanácsadója Andy Barber, az UK Mail Ltd. ügyvezető igazgatója, aki azt mondta: “A PROKOM Európa felé fordult, de fontos az észak-amerikai és kanadai tagok számának növelése is, valamint a támogatást nyújtani olyan területeken, mint Oroszország és Ázsia. A PROKOM-nak Jelenleg több mint 700 tagja van, és ez a szám folyamatosan emelkedik. A konferencia témái hamarosan megjelennek.

További részletek a www.PROKOM.org weboldalról