PRINT MEET

A hazai nyomdászközösség vándorrendezvénye a PRINT MEET idén Inárcsra látogat. Az esemény szponzorai a MANROLAND MAGYARORSZÁG KFT. és az E.ON MYENERGY KFT. lesznek.

A konferencia szakmai témáinak fókuszában a karton és hullámkarton csomagolóanyaggyártás áll majd, továbbá értékelni fogjuk a közelmúltban zárult drupa-t is.

Az előző évek gyakorlatát folytatva, társprogramként a csütörtöki nap délelőttjén kerül megrendezésre a GPwA 2024. ZÖLD MINIKONFERENCIA és DÍJÁTADÓ.

A második napon meglátogatjuk az osztrák Prinzhorn Csoport tagjaként üzemelő DUNAPACK PACKAGING, az újrahasznosított papírból készített kiváló minőségű hullámpapír csomagolóanyagok specialistájának vadonatúj és hipermodern üzemét Dunavarsányban. Az üzemlátogatások további helyszíne a BOX PRINT – FSD PACKAGING KFT. dunaharaszti üzeme lesz, ahol a 100%-ban magyar tulajdonban lévő nyomdaipari vállalat, kartonból és hullámkartonból készült környezetbarát csomagoló anyagok teljeskörű fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

A csütörtöki konferenciák (GPwA és PRINT MEET) helyszíne a könnyen megközelíthető és minden igényt kielégítő inárcsi FLOW Hotel & Conference lesz.

Az esemény részletes hirdetménye a csatolmányok között olvasható. A jelentkezéseket on-line ezen a Google form-on keresztül, vagy a mellékelt jelentkezési lap felhasználásával PDF-ben a titkarsag@pnyme.hu címre kérjük mielőbb megküldeni.

JEGYEZD ELŐ NAPTÁRADBA ÉS JELENTKEZZ MÉG MA!

A szálláshelyek száma limitált, így részvételi szándék esetén javasolt minél előbb foglalni! A szobák lefoglalása a jelentkezések sorrendjében történik!

HIRDETMÉNY_Nyomdász_Vándorgyűlés_és_GPwA_2024..pdf

Jelentkezési_lap_PNYME_Nyomdász_Vándorgyűlés_és_GPwA_2024._Zöld_Minikonferencia.pdf