PRINT & DIGITAL CONVENTION - 2022

Hogyan történik a nyomtatás újrapozícionálása? Milyen hozzáadott értéket teremt a digitális többcsatornás kommunikáció, és hogyan pozícionálják magukat a hagyományos nyomdai termékek ebben az összefüggésben? Ezekre és más releváns kérdésekre a PRINT & DIGITAL CONVENTION ötödik alkalommal kerül sor, amelyre 2022. június 22. és 23. között kerül sor a Düsseldorfi Kiállítási Központban.

A rendezvényt a Fachverband Medienproduktion e.V. (f:mp.) a Messe Düsseldorf-al közösen szervezi. Az iparági találkozóhely egyben üzleti platform és tartalomközpont az ipar, a kereskedelem, a marketingügynökségek és az IT médiagyártói és döntéshozói számára.

„Örülünk, hogy ismét a tudásátadás, a hálózatépítés és a vásár egyedülálló kombinációját kínálhatjuk látogatóinknak” – magyarázza Rüdiger Maaß, az f:mp. ügyvezető igazgatója. „A széles körű kongresszusi program és a lenyűgöző minőségű kiállítói bemutatók a PRINT & DIGITAL CONVENTION ismét a nyomdaipar kötelező eseményévé vált.”

Élvonalbeli játékosok a nemzetközi seregszemlén

Körülbelül 60 neves kiállító mutatja be izgalmas újdonságait köztük a Canon, DATEV eG, Deutsche Post AG, HP, IGEPA/vph GmbH & Co. KG, Inapa Deutschland GmbH, Konica Minolta, Leonhard Kurz Stiftung Co. KG, Mondi Paper Sales GmbH, Papierfabrik August Koehler SE és Xerox. A konferencia és kiállítás kombóra mintegy 1000 résztvevőt várnak. A PRINT & DIGITAL CONVENTION kiállítóiról/partnereiről naprakész információ a www.printdigitalconvention.de/en/partner címen érhető el. „Az elmúlt években a PRINT & DIGITAL CONVENTION sikeresen az iparág vásárnaptárának fontos építőelemévé fejlődött, a DACH (Németország, Ausztria, Svájc) és a Benelux régiókra fókuszálva. Mindenekelőtt a kongresszusi szakkiállítás különleges formáját és a témák változatosságát értékelik pozitívan a látogatók és a kiállítók egyaránt.” – mondta Sabine Geldermann, a Print Technologies Messe Düsseldorf igazgatója.

„Top-class” előadási program

A három párhuzamos előadáson kívül, amelyek az „Értéknövelt nyomtatás”, a „Marketingautomatizálás és programozott nyomtatás” valamint a „Fenntartható médiatermelés” témakörre fókuszálnak, első alkalommal panelelőadásokat is kínálnak a „Forum Stadthalle” kiállítási területen. Ez az újonnan létrehozott platform inspiráló tartalmat, interakciót és izgalmas vitaköröket kínál, és minden látogató számára ingyenes. További információ a programról és az előadókról: https://printdigitalconvention.de/en/programm-2022. A konferencia nyelve német (fordítás nélkül).

Speciális formátum „Highlight Guide”

A speciális formátumú „Highlight Guide” fókuszában a legjobb gyakorlatok és a kreatív alkalmazások állnak. Különböző forgatókönyvek alapján a kiállítók és partnerek bemutatják, hogyan alakítják ki a nyomtatási technológiát, a szoftveralkalmazásokat, a kötészeti megoldásokat, a multimédiás és marketingtevékenységeket a márkák és termékek számára egy kampány keretében. Például a r[h]eingin márkapartner Jacques Tilly művésszel együttműködve elindított egy városi kiadást, amelyhez új gin-csomagolást és posztert terveztek és készítettek. Mind az öt kiemelt projekt áttekintése: www.printdigitalconvention.de/en/highlightprojekte.

Ne szalassza el, vegyen jegyet most!

A PRINT & DIGITAL CONVENTION jegyüzlete már nyitva van: A https://shop.messe-duesseldorf.de/pdc_e oldalon a résztvevők megvásárolhatják online jegyeiket a vásárra, kongresszusra és workshopokra.

Az önkéntes higiéniai előírások biztonságot teremtenek Az elmúlt két pandémiás év Covid-korlátozásai a hatályos törvényi szabályozás miatt mára nagyrészt feloldhatók. A közelgő PRINT & DIGITAL KONVENCIÓ esetében ez azt jelenti, hogy a 2G és 3G (oltott, helyreállított, tesztelt) korlátozások és a szigorú társadalmi távolságtartási szabályok többé nem érvényesek. Annak érdekében, hogy minden résztvevő biztonságban és jól érezze magát, az f.mp. és a Messe Düsseldorf mint a kongresszusi vásár szervezői önkéntesen betartják a kiválasztott higiéniai és fertőzésellenőrzési intézkedéseket. A Messe Düsseldorf ezért azt javasolja, hogy viseljenek orvosi arcmaszkot a helyszínen, és tartsanak 1,5 méteres távolságot a többi embertől.