PNYME kérdőív

Tisztelt Kolléga!

Akik új berendezéseket vesznek, azok a beüzemelések/betanítások során megkapják a legújabb szakmai ismereteket, frissül a tudásuk. Az egyesület rendezvényei viszont azok számára is segítik az új műszaki információkhoz való hozzáférést, akik épp nem helyeznek üzembe új technológiákat.

Meggyőződésünk szerint hasznos és fontos, hogy legyen olyan hazai szervezet, akik a legújabb technológiai ismereteket - demokratikus módon, azaz bárki által elérhetően - széles szakmai közösségnek is eljuttatja.

Az egyesület a drupa utazások szervezésével, a PPDexpo létrehozásával és megszervezésével, a rendezvényeivel feladatot vállal és bárki számára hozzáférhetővé teszi a legújabb technológiák megismerését.

Az egyesületnek fontos és mással nem nagyon pótolható szerepe van a szakmai közélet szervezésében.

A Papír és Nyomdaipari Műszaki Egyesület iparági közvélemény kutatásához kérjük, járuljon hozzá visszajelzésével!

Véleményének megismerése fontos számunkra, hogy a jövőben még többet tehessünk a szakma javára.

Kérjük, válaszoljon az alábbi kérdésekre és segítse munkánkat, hogy a jövőben még jobban meg tudjunk felelni az Ön igényeinek is.

A kérdőív kitöltése néhány percet vesz csupán igénybe és a kitöltők között ajándék részvételi lehetőséget sorsolunk ki a Nyomdász vándorgyűlésre, így a nyerési esélye legalább 0,16%

A válaszait bizalmasan kezeljük! Kérjük, válaszoljon igennel vagy nemmel, illetve ossza meg velünk építő jellegű javaslatait. A csillaggal jelölt mezők kitöltése alapfeltétel a válaszok elküldéséhez.

Itt tudja megnyitni és kitölteni a kérdőívet:

https://goo.gl/forms/NorGA2SR68uImOpG3