Pázmány-ereklyék

Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár és az Egyetemi Könyvtárért Alapítvány Pázmány-nap alkalmából szeretettel meghívja Önt 2018. május 10-én 16.00 órától rendhagyó kiállítással és könyvbemutatóval egybekötött programsorozatára. (Helyszín: 1053 Budapest, Ferenciek tere 6.)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem alapításának 383. évfordulóján a könyvtár „Pázmány-ereklyék” címmel Pázmány Péter személyes tárgyaiból és könyveiből összeállított kiállítással, értékes, örökbe fogadható dokumentumok bemutatásával és ismeretterjesztő vezetésekkel várja az érdeklődőket. Részletes programunkat és regisztrációs felületünket itt találja. A könyvmentés érték- és hagyományőrző tevékenységét, illetve az Egyetemi Könyvtárért Alapítvány közhasznú céljait Ön is támogathatja személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával. Örökbe fogadható könyveink listáját honlapunkon találja. Üdvözlettel:

Kálóczi Katalin ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár főigazgatója Dr. Kiszl Péter Egyetemi Könyvtárért Alapítvány kuratóriumi elnöke

A rendezvény az Egyetemi Könyvtárért Alapítvány támogatásával valósul meg.