Pack Expo 2018

Amikor a csomagolóipar folytatja ígéretes növekedését, a Pack Expo 2018 - a délkelet-európai csomagolás kiállítása - bizonyítja, hogy ugyanazt a növekvő tendenciát követi.

A 2016-os rendezvény megerősítette és meghaladta a szervezők elvárásait, nagy számú külföldi látogatóval (9,41% Európából, USA-ból, Észak-Amerikából, Ázsiából és Kanadából érkezett). A vásár újabb nagy előnye a jól célzott közönség - a 2016-os vásárban például az összes látogató 87,49% -a döntéshozó volt. Másrészt 22,56% volt a csomagolóipar látogatói, az élelmiszeripar látogatóinak 20,80% -a, a címkézési iparban lévők 10,10% -a, a kiskereskedelmi / FMCG területről látogatók pedig 9,15% -át. Mindezek a számok azt mutatják, hogy a Pack Expo minden résztvevő számára egyedi üzleti lehetőségeket nyújt innováció és technológia bemutatásával egy jól célzott közönség számára.

“Eltökélt szándékunk, hogy Romániában és a régióban kínáljuk a legjobb technológiai show-t a csomagolóiparban. A 2018-as kiadáshoz több külföldi látogatót és nagyobb hatást kívánunk a piacon, ami lehetővé teszi számunkra, hogy létrehozzuk a legfontosabb csomagkiállítási kiállítást Délkelet-Európában “- mondta Camelia Buda, az Euroexpo Vásárokért felelős vezérigazgatója.

A Pack Expo 2018 május 16. és 19. között kerül megrendezésre a Romexpo-Bukarest Kiállítási Központ legnagyobb és legújabb pavilonjában. Négy napig az egész B2 pavilon 16 000 négyzetméteren csomagolással, adagolással, töltéssel, jelöléssel és címkézéssel, raklapozással, logisztikával, rakodással, hoglalkozunk technológiákat és innovatív megoldásokat felvonultatva, a kutatást, a csomagolástervezést, valamint a legújabb és leginnovatívabb címkéket és csomagokat kartonból, papírból, műanyagból, üvegből vagy fémből, és végül, de nem utolsósorban nyersanyagokból és fogyóeszközökből bemutatva.

A Pack Expo 2018-at az Expo Shop egészíti ki, amely a kiskereskedők minden típusát megcélozza. A kiskereskedelmi forgalom Romániában 2017 szeptemberében 14% -kal nőtt 2016 szeptemberéig (ez az Eurostat adatai szerint ez a legnagyobb kiskereskedelmi mennyiség az Európai Unióban), az Expo Shop célja, hogy bemutassa a tökéletes ipari vezetőket: jól ismert helyi és regionális kiállítókat, teret adjon kapcsolódó események, innovációk számára a jól célzott látogatói közönség felé.

Csatlakozzon a regionális csomagoló és kiskereskedelmi vezetőkhöz!

Jelentkezzen be most, és vegyen részt a technológiai forradalomban! https://www.pack-expo.ro/en/application-forms/