Őszi Menedzserkonferencia

Tóth Gábor · 2024. október 3., 10:36

Október 24-25-én Dobogókőn a vadonatúj Cardoner Hotel** és Konferenciaközpont lesz a helyszíne az Őszi Menedzserkonferenciának. A programot idén három kísérőprogram is színesíti.

A csütörtöki nap délelőttjén a drupa szakkiállítás egy-egy nagy érdeklődéssel kísért területét elemezzük és járjuk körül kiváló szakoktatóink segítségével. A tavaszi drupa óta csiszolódó előadások igazi szakmai csemegének ígérkeznek.

A nyomdai döntéshozóknak szóló blokkban foglalkozunk a legaktuálisabb gazdasági és nyomdaipari helyzetelemzéssel, az EPR rendelet aktualitásaival, valamint beszámolunk a közép- és felsőfokú szakképzés legújabb híreiről is.

A számos, elsősorban vezetőknek szóló téma mellett, természetesen átfogó képet adunk az EUDR, hamarosan életbe lépő rendeletének, iparágunkra gyakorolt hatásairól és feladatairól is.

A késő délutáni program kiemelt eseménye a Best Print Hungary 2024 verseny díjainak ünnepélyes átadása lesz.

Az izgalmas és tartalmas csütörtöki napot követően, a pénteki programot egy kifejezetten döntéshozóknak és vezetőknek szóló interaktív tréninggel folytatjuk. A rendezvényen részt vevők megkapják az Intergraf Economy Report 2024. nyomtatott füzetet, amely idén is izgalmas ágazati adatokkal szolgál majd.

Az esemény részletes hirdetménye és programterve a csatolmányok között olvasható.

A jelentkezéseket a szintén melléklet jelentkezési lap felhasználásával PDF-ben az office@fedprint.hu címre kérjük mielőbb megküldeni.

JEGYEZD ELŐ A NAPTÁRADBA ÉS JELENTKEZZ MÉG MA! A szálláshelyek száma limitált, javasolt minél előbb foglalni! A szobák foglalása a jelentkezések sorrendjében történik.

A rendezvénnyel kapcsolatos bármely kérdés esetén, állunk rendelkezésre:

Szilágyi Judit: oktatas@fedprint.hu Tel: +36 70 336 4883 Tóth Gábor: office@fedprint.hu Tel: +36 30 927 8317

Őszi_Menedzserkonferencia_2024_Jelentkezési_lap.pdf

Őszi_Menedzserkonferencia_2024_Hirdetmény.pdf

Részletes_program_Őszi_Menedzserkonferencia_2024.pdf