NYOMTATÁS HOZZÁADOTT ÉRTÉKKEL

Kispál Ádám · 2018. május 18., 13:00

Levegő párásítás nyomdáknak

A Gelbert ECOprint (Budapest) nyomda számára a legjobb minőségű nyomtatás magától értetődő. A cég több, mint 30 éve garantálja ügyfeleinek a legjobb minőségű nyomdai termékeket. „A legkorszerűbb technológia az alap - a rendkívüli eredmények azonban csak hozzáértéssel és a technika megfelelő használatával érhetők el“ – hangsúlyozza Gellér Róbert (ügyvezető) 55 munkatársa jelentőségét. A nyomda már 2007-ben beruházott egy DRAABE magasnyomású levegő párásítóba, hogy eleget tegyen az elektronika, az autóipar és a gyógyszeripar területéről érkező, magas igényeket támasztó ügyfeleinek.

Zavartalan termelés

Szamosi Dénes ügyvezető helyettes számára a tartósan optimális páratartalom fenntartása a minőségbiztosítás egyik fontos eleme: „Gyógyszeripari ügyfeleink számára nagyon vékony, 40-60 g/m2 tömegű papírral kell dolgoznunk. Az optimális, 50%-os páratartalom véd az elektrosztatikus feltöltődéssel szemben, és garantálja a zavartalan termelést.” Ezen felül a páratartalom révén biztosítható a papír tervszerű elhelyezkedése a nyomtatás és a további feldolgozás során.

A karbantartást is beleértve

A nagynyomású technika révén a DRAABE TurboFog rendszer nagyon hatékony, és mikro finomsággal képes a vizet elpárologtatni. A digitális vezérlés következtében a mennyezeti készülékek biztosítják az optimális páratartalmat. Ráadásul a rendszer karbantartása sem okoz felesleges fejfájást a Gelbert EcoPrint számára: A DRAABE vízelőkészítés és nagynyomású pumpa egy kis konténerben található, amelyet hathavonta kicserélnek. “Az elektrosztatikai problémák megszűntek. A konténercsere következtében nincs többletmunka. Nagyon elégedettek vagyunk, és az új épületünkben is DRAABE-t fogunk használni” - foglalta össze tapasztalatait Gellér Róbert.

Igényelje itt az információs csomagot, és tudjon meg többet a levegő párásításról! [https://www.condair-systems.hu/infocsomag-ipar]