Nyomdagépek telepítése és mozgatása könnyedén gépszállító robottal akár 50 tonnáig!

A nyomdaipari cégek életében egy gép érkezése mindig jó hír. A termelés növekedést és technológiai fejlődést feltételez. A nyomdagép vagy új technológiai elem megérkezését követően annak beszállításával kezdődik, és a telepítéssel folytatódik ez a szép modernizációs folyamat.

A gépek szállításánál, mozgatásánál mindig körültekintően kell eljárni. A nehézgép szállítás, nehézgép telepítés szaktudást, felkészültséget és rutint igényel , akár házon belül akár külsős gépszállító cég végzi el. A feladat elvégzéséhez szükséges eszközök: Nehézgép emelő , mely jellemzően oldalkörmös kivitel. Emelőpárna mely levegős megtáplálású és gépszállító zsámolyra van szükség. A Jung szállítózsámolyok a padozaton nyomot nem hagyó görgőkkel szereltek. Igény szerint 50 tonnáig rádió vezérelt és elektromosan meghajtott zsámollyal is célba juttatthatja az új nyomda gépeit !

Hazai referenciák, gépszállító és technológiai szerelő cégek melyek munkáját a Novotransz Kft által képviselt Jung professzionális hidraulikus nehézgép emelők és szállító zsámolyok segítik Teljesség igénye nélküli lista: Beck and Politzer, , Manroland, Ipartechnika Menedzser, Bakai Kft, Csiga Trans, T-Reform Teher, Konzol Kft. Ha emelőre, szállító zsámolyra van szüksége csak vegye fel velünk a kapcsolatot, Raktár készletről gyorsan elérhetőek az eszközeink az ország négy pontján. Tegyen minket próbára! Novotransz Kft. - Ha emelni kell… 25 éve a hazai emelés és anyag mozgatásban !

BUDAPEST/VECSÉS 2220 Budapest/Vecsés, Üllői út 833.


NOVOTRANSZ Kft. • EMELŐESZKÖZ SZAKÜZLETEK • BUDAPEST/VECSÉS • SZEKSZÁRD • GYŐR

Telefon: +36 1 297 1020

E-mail: budapest@novotransz.hu Honlap: www.novotransz.hu