,,Nagyobb nyomtatási teljesítmény és magasabb minőség" - a KOMORI elvárásait felülmúlva!

Kispál Ádam, Condair Systems Hungary · 2018. november 27., 13:30

DRAABE TurboFogNeo magasnyomású levegőpárásító

Levegőpárásítás a nyomdaiparban

A KOMORI International Europe az íves és tekercsnyomó gépek egyik legnagyobb gyártója. A bemutatótermekben a nyomdagépek zavartalan működését a DRAABE levegőpárásító rendszere biztosítja.

A KOMORI-t 1923-ban alapították Tokióban. Mára világszerte több, mint 2.000 munkavállaló dolgozik a cég sikeréért. A portfólióba olyan speciális nyomdagépek is beletartoznak, melyeket bankjegyek gyártásához vagy digitális nyomtatáshoz használnak. Ennek során a KOMORI a legmagasabb szabványoknak is eleget tesz. ,,Célunk a nagyobb teljesítményt és jobb minőség, csökkenő energiafelhasználás mellett”, így Karin van der Heuvel, Marketing Manager Europe a KOMORI-nál.

A száraz levegő problémája

Az utrechti és párizsi bemutatótermeiben a KOMORI saját és ügyfelei munkatársait is képzi. Télen különösen gyakran jelentkezett az elektro sztatikus feltöltődés vagy a papír ,,kitányérosodásának” problémája az alacsony páratartalom miatt. 2012 óta hat, digitálisan vezérelt TurboFogNeo 8 levegő párásító biztosítja a KOMORI Graphic Technology Center Europe-ban az állandó levegő páratartalmat. ,,A DRAABE-rendszerrel gond nélkül tudjuk egész évben biztosítani az 50-55%-os levegő páratartalmat, és így teljes kihasználtsággal tudjuk működtetni gépeinket”, magyarázza Ad Ekelschot, a KOMORI Showroom Managere. A levegő páratartalma szükség esetén gyorsan az egyes nyomtatási anyagokhoz alakítható, például papír vagy fólia esetén

Biztonsággal

A levegő párásító berendezés higiénikus és zavartalan üzemeltetéséhez szükséges vizet előzetesen egy DRAABE vízelőkészítés csíramentesíti és sótalanítja. A könnyű karbantarthatóság és a teljes körű koncepció a KOMORI számára a DRAABE rendszer kiemelt erősségei közé tartozik. ,,A DRAABE tökéletesen illeszkedik a KANDO – beyond expectations cégfilozófiájához: a levegő párásító rendszer funkcionalitása és teljesítménye messze meghaladja elvárásainkat. Az alkalmazás teljes siker”, így a Showroom Manager.

Igényelje itt az információs csomagot és tudjon meg többet!