Méréstechnikai workshop

A mai nappal került meghirdetésre az a workshop, melynek célja nemzetközileg csereszabatos eredményeket biztosító nyomdaipari szín- és denzitásmérési ismeretek közreadásával, a színkommunikációs problémák csökkentése. A színreklamációk mögött ugyanis sokszor nem nyomtatási hiba, hanem méréstechnikai inkompatibilitás húzódik meg!

A Mérnök és Nyomdász Kft. 2018. március 22-én workshop-ot tart előadásokkal és, kivetített demonstrációs mérésekkel a fenti témában, amely a prepress, a festékkonyha és a nyomtatás területén dolgozó szakemberek, technológusok, üzemvezetők, minőségellenőrök és gépmesterek számára nélkülözhetetlen, de fontos a megrendelőkkel kapcsolatban álló nyomdai kereskedők és a reklamációkezelésben résztvevők számára is.

Járt már úgy, hogy a nyomda saját ellenőrzése szerint a munka színminősége megfelelő volt, a megrendelő szerint viszont nem? Ha igen, azért menjen el, hogy átfogó képet kapjon a problémák okairól és lehetséges megoldásairól, ha nem akkor pedig azért, hogy ne is forduljon elő ilyen eset!

A program és a jelentkezési lap az alábbi webhelyen tölthető le: http://www.p-e.hu/?page_id=42

Jelentkezési határidő: 2018. március 14-ig.