Megjelent a Magyar Grafika májusi száma!

Matusek-Faludi Viktória · 2023. május 11., 18:00

Fontosnak tartjuk a vizuális megjelenés, valamint a tartalom harmóniáját és szinergiáját. E lapszám borítóján bemutatunk egy új technológiát, a lézeres kivágást. Az Sz. Variáns Kft.-nél készült lézeres kimetszés lehetővé tett olyan apró elemekből álló vágásokat, mint például az általunk alkalmazott áttört minta, ami a hagyományos stancszerszámmal nem lenne megoldható.

Ezúton is köszönjük a kivitelezésben és tervezésben közreműködő csapattagok közös munkáját!

A 2023 tavaszán pezsgő szakmai programok krónikásaként számolunk be öt kiemelkedő rendezvényről hasábjainkon, amelyek a személyes találkozás és a szakmai kultúra értékéről tanúskodnak.

A folyamatos változás, megújulás és fejlődés nemcsak a Magyar Grafika külső megjelenését, de tartalmát is érinti. Szívből ajánljuk két újonnan indult rovatunkat, amelyekben a Karbantartásfejlesztés és HR témakörben megjelenő cikksorozattal bővítjük a szakmai irodalmat!

Következő, júliusi megjelenésünkig kívánunk sok sikert a munkában és annyi pihenésre és regenerálódásra való alkalmat, amibe a Magyar Grafika részletes tanulmányozása is belefér!

https://mgonline.hu/lapszamok/2023-majus-11