Magam adom

Matusek-Faludi Viktória, Tóth Klára · 2023. október 20., 08:00

Szakmasztár díjazottból elkötelezett munkavállaló.

Az a legjobb sikertörténet, amikor mindkét fél, a munkavállaló és a munkadó is jól jár és elégedett. Ehhez a szereplőknek rendelkeznie kell egy jó adag agilitással, bátorsággal és kölcsönös bizalommal. Egyszerű a recept és remek az eredmény:

A Pátria Nyomda is úgy tesz jót és ad lehetőséget egy ifjú szakember szárnyalására, hogy közben a szakirányú képzésben tanulók színe-javából válogat. Kölcsönösen előnyös megoldás. A Pátria Nyomda Zrt. vezérigazgatója, Orgován Katalin is egy sikertörténet főszereplője, aki másokat emelve szárnyal, de erről a Magyar Grafika novemberi számában megjelenő cikkben majd bővebben olvashatunk. Rövid, lélekemelő történetünk egy ifjú pályakezdőről, Csík Boglárkáról szól, aki a 2023-as Szakmasztár verseny dobogós helyezését és különdíját kapta „Magam adom” önismereti naptártervével. Az ifjú kollegina ma már a Pátria Nyomda elkötelezett munkavállalója. Ezek a lehetőségek nem maguktól teremtődnek, ehhez kell egy bizalommal, jóindulattal és nyitott szemmel működő cégvezető és egy bátor, lelkes, tiszta tehetség, nyitott szívvel. Csík Boglárka és Orgován Katalin neve egy lapon kerül említésre, a Period Calendar Önismereti naptár impresszumában. Jó kezdés!

Alább olvasható Csík Boglárka visszaemlékezésének részlete az önismereti naptár létrehozása kapcsán:

„Ezen az eredményhirdetésen kaptam állásajánlatot a Pátria Nyomdánál, ahol kiadják a határidőnaplómat, és egyértelmű volt, hogy elfogadom, hiszen egyrészt ott akarok minden nap lenni, ahol az álmomat megvalósították, másrészt pedig azon a héten gondolkodtam rajta, hogy szívesen dolgoznék a Pátriánál…”

magamadom-tot.pdf