Levegő párásítás a nyomdaiparban

Adam Kispal, Condair Systems Hungary · 2019. március 5., 08:00

Heidelberger Druckmaschinen:

Több, mint gépek

A Commercial and Packaging Print Media Centerben (PMC) a Heidelberger Druckmaschinen AG Wiesloch-Walldorfban a világ legnagyobb bemutatóközpontját tartja fenn akcidencia és csomagolóanyag-nyomtatás témájában. A “More than Machines” a mottó a 10.000 m2 alapterületen kompletten kialakított mindkét nyomdában, amelyekben a fókusz az integrált komplett folyamatokon és a szükséges komponenseken van.

Azt, hogy mennyire fontos az optimális levegő páratartalom a teljesítmény és a zavartalan nyomtatási folyamat szempontjából, rendszeresen újra bizonyítja a 2015 óta használatban lévő DRAABE levegő párásítás.

Nyomtatás ideális közülmények között

1996 óta több, mint 200 DRAABE magasnyomású fúvóka teljesít szolgálatot a Heidelbergi gyártócsarnokaiban, hogy optimális környezeti feltételeket teremtsen a nyomtatáshoz és az azt követő kötészeti munkálatokhoz valamint a teszteléshez. A PMC Commercial a TurboFogNeo rendszerű, legújabb generációs párásítóval biztosítja az optimális klímát az egyedi ügyfélbemutatókhoz is. “Bemutatóinknak hajszálpontosan kell működniük: a peremhullámosság, a tányérosodás és a papír elektrosztatikus feltöltődése nem fordulhat elő”, magyarázta Roland Krapp, a Print Media Center vezetője.

Embereknek és gépeknek A levegő párásításhoz használatos víz egy többfokozatú DRAABE vízelőkészítéssel válik csíra- és sómentessé. A karbantartás és tisztítás automatikusan, félévente megtörténik: A használatos DRAABE Pur konténerek egyszerűen megtisztított rendszerekre cserélhetők anélkül, hogy a nyomdának foglalkoznia kellene a karbantartással. Ez a teljes körű koncepció és az aktuális VDI tanúsítvány a DRAABE rendszerek ismételt választása melletti érvek között kiemelt volt. Roland Krapp nagyon elégedett ezzel a döntéssel: „DRAABE levegő párásításunk megbízhatóan teljesíti azokat a feltételeket, amelyek az emberek és gépek csúcsteljesítményéhez szükségesek.

Igényelje itt az információs csomagot “levegő párásítás”, és tudjon meg többet!