Letették a Sipospack Kft. új épületének alapkövét Sóskúton

A csomagolástechnikával foglalkozó Sipospack Kft. 3000 négyzetméterrel bővíti sóskúti raktárát és gyártói sorát. Így a komplex beruházás eredményeként megkétszereződik a gyártócsarnok jelenlegi mérete.

A projekt európai uniós támogatással, a Széchenyi Terv Plusz Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg GINOP_PLUSZ-1.3.1-21-2022-00075 azonosító szám alatt. – A „Zöld Nemzeti Bajnokok” program részesének lenni azt jelenti majd a hétköznapokban, hogy az új regranuláló gépek a gyártás során keletkezett saját hulladékot dolgozzák majd fel, ezekből ZIP simítózár fog készülni ZIP extruder gépekkel. Az energiát mindehhez a kibővített napelemes rendszer biztosítja majd. – mondta el Sipos Gyula az alapkőletételnél. – A cégem mindig is tekintettel volt a környezetvédelemre, már harminc éve zöld a Sipospack Kft. logója.

König Ferenc polgármester egyebek mellett arra hívta fel a figyelmet, hogy a Sipospack Kft. olyan cég Sóskúton, amely mindig a jövőbe tekint, magas minőséget gazdaságosan és hosszú távon tud előállítani.