KOMORI újdonság a LED-UV-val ellátott System G38 rotációs nyomdagép

A System G38 a Komori legújabb LED UV szárítóval felszerelt rotációs nyomdagépe - a híd az íves, és a rotációs nyomtatás között. A technológia segíthet az íves nyomdáknak abban, hogy a korábban megszokott sebesség kétszeresével készítsenek magazinokat katalógusokat, könyv belíveket.

A nyomat azonnal szárad, nincs szükség költséges gázzal működő szárítóra. A nyomtatás és a hajtogatás egy folyamatban történik, ami sok cég számára jelenthet versenyelőnyt. A maximális sebesség 30.000 ív/óra így a KomoriG38 akár havi tizenegy millió ív nyomtatására is alkalmas.

Rendkívül rövid beállási idők, és alacsony selejtszám az AI-Link integrált vezérlőrendszernek és a teljesen automatikus lemezcserének (FULL-APC) köszönhetően.

A LED-UV szárítórendszer a nyomtatási problémák széles körére nyújt megoldást:

  • Magasabb nyomtatási minőség minden papírtípuson
  • Nincs a „Heat-Set” re jellemző papírnyúlás, nincs papír hullámosodás

Régiónkban elsőként a prágai székhelyű Triangl cég döntött a G38 mellett. Íves nyomdaipari specialista cég nagy tapasztalattal magazinok, katalógusok, brossúrák, kiadványok és naptárak készítésében. Stratégiai elhelyezkedésű telephelye miatt a Triangl kivételes forgalmazási képességekkel rendelkezik. A világos jövőkép és a rendkívül hatékony termelésre való összpontosítás vezetett a System G38 rotációs ofszet nyomdagép megvásárlásához.

„Egy kihívásokkal teli időszakban a Komori új nyomdagépébe történő beruházás mellett döntöttünk. Jelenleg ez az egyetlen ilyen típusú nyomdagép Európában. Az első évben, mióta üzembe helyeztük a System G38-as rendszert már látjuk az előnyeit a termelésünk gyorsításban. Pontosan látjuk, milyen lehetőségeket rejt ez a technológia. Cégünk az automatizált technológiákba történő hosszú távú befektetéseknek köszönhetően mára erős piaci jelenléttel rendelkezik, és kiváló minőségű termékeket tud kínálni. Annak érdekében, hogy kitűnjünk a telített piacon, arra törekszünk, hogy iparágunk legjobbjai legyünk, miközben maximalizáljuk termelésünket és termelékenységünket. “ nyilatkozta Petr Kotýnek, a Triangl elnöke.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük látogasson el a www.hessetrade.com oldalra és fedezze fel nálunk a nyomdaipar újdonságait.