KOMORI

Hesse Trade Kft. kiemelt partnere a KOMORI, amely környezetbarát technológiájával régóta olyan nyomdagépeket gyárt melyek nem csak nyomtatnak, de közben óvják a környezetet is. A Komori - jövőre 100 éves vállalat- által gyártott nyomdagépek kifejezetten stabil működésről, alacsony fenntartási költségeiről, high-tech fejlesztéseiről, és kompromisszum mentes nyomtatási minőségéről ismertek.

A Box Print- FSD Packaging Kft.-t körösladányi üzemében vírus-, és baktériummentes csomagolóanyagokat gyárt a Komori GL40 Advance típusú gépén, mely beruházást egy országos szinten is kiemelkedő projekt keretében valósította meg.

A Komori új Advance szériás nyomdagépei a legmagasabb fokú automatizáltsággal rendelkeznek a maximális hatékonyság és a könnyű kezelhetőség érdekében. Az automatikus berakó, kirakó, levegő beállítások a teljes gépen, a full automata lemezcsere, az akár minden ívre kiterjedő szín, regiszter, nyomathiba ellenőrzés lehetővé teszi a legnagyobb termelékenységet egy operátorral is. Alacsony energiafelhasználás, VALÓS alkohol mentes nyomtatás, stabil megbízható működés hosszú távon.

Iparági visszajelzések/felmérések alapján a Komori gépek szervíz/alkatész jellegű ráfordítása 50-70%-al alacsonyabb hasonló kategóriás gépekkel összehasonlítva.

Stabil havidíj mentes működés, NYUGODT ALVÁS. Számítson ránk, mint partnerére, és kezdje el még ma megvalósítani nyomtatási üzleti ambícióit.