Koenig & Bauer a drupán

Látogasson meg minket a Drupa 16-os csarnok A31-es standján, válassza ki az önt érdeklő tematikus programot, egyeztessen képviselőnnkel, hogy testközelből tapasztalhassa meg milyen korszerű eszközökkel, technológiai újításokkal és komplex digitális megoldásokkal segítjük partenereinket a céljaik elérésében!

Kühstaler György és Siegler András várja a nyomdaipar magyar képviselőit a kiállításon.

https://mgonline.hu/system/articles/2994/articles_2994_original.pdf?1715173816

Koenig&Bauer – több mint nyomtatás

A nyomtatás világa olyan sokoldalú és összetett, mint a termékek amelyek az álatalunk gyártott berendezéseken készülnek. Az iparági szereplőkkel szembeni kihívások sokkal komplexebbek mint korábban.

Fenntarthatóság

Az ökológiai csomagolástól, a hulladékcsökkentésen és az erőforrás-takarékos folyamatokon át az energiagazdálkodásig továbbra is szeretnénk ügyfeleinkkel közösen alakítani a nyomtatás világát.

Digitalizáció

A nyomdaipar digitális átalakulása elkerülhetetlen, átgondolt innovációkkal és testreszabott megoldásokkal dolgozunk azon, hogy vállakozása sikeresen és fenntartható módon feleljen meg a digitális átállás kihívásainak.

Modularitás

A modularitás több, mint koncepció, ez innovációnk alapja. A moduláris platform lehetővé teszi az új technológiák gyorsabb piaci bevezetését, a karbantartás szabványosítását és a gyártási folyamatok hatékonyabbá tételét, rugalmasságot és hatákonyságot teremt.