Hewlett-Packard: Minőség és gyorsaság Levegő párásítás a digitális nyomtatásban

Kispál Ádám, Condair Systems Hungary · 2018. november 9., 07:06

A Sant Cugat del Vallès-ban (Barcelona) található demó- és tréningközpontban a Hewlett-Packard (HP) 4.000 m2-en mutatja be ügyfeleinek a digitális nyomtatás legújabb technológiáját – a nagyformátumú nyomtatástól a csomagolóanyag és akcidencia-nyomtatásig.

Összesen több, mint 6.000 európai, közel-keleti és afrikai látogató keresi fel a létesítményt évente, hogy inspirációt gyűjtsön és képzésben vegyen részt. “Álomgyárként tekintünk magunkra, amely új ötleteket teremt és megmutatja, hogyan kivitelezhető ma műszakilag a nyomtatás” - mondja Ester Chiachio, az Ügyfélközpont vezetője. 2013 óta a DRAABE biztosítja akkreditált specialistaként a HP-nál a megfelelő levegő páratartalmat.

A gőzpárásító leállítva

Az optimális nyomtatási és gyártási eredmények eléréséhez a HP demó és képzési központjában állandó levegő páratartalomra van szükség: „Az elektrosztatikus feltöltődés megváltozatja a papír méretét, és ingadozó nyomtatási minőséghez vezet, ami kihatással van az oktatásaink és bemutatóink minőségére” - magyarázza Adam Goldthorp, HP Training Manager. “Ehhez kapcsolódik” - így Goldthorp - “hogy a különböző nyomdatechnológiák és nyomtatási anyagok (pl. műanyag, karton) különböző levegő páratartalmat igényelnek.” A meglévő, a központi szellőztető berendezésbe beépített gőz levegő párásító berendezés ezeknek az igényeknek már nem tudott megfelelni, ezért 2013-ban leállították azt.

Szakértelem és szolgáltatás

Több, mint 50 DRAABE TurboFogNeo magasnyomású levegő párásító garantálja azóta a különböző területeken az ellenőrzött levegő párásítást. A HP Global Real Estate részéről José Baena elmondta, hogy az új DRAABE technológia nagyon előnyös: “A különböző zónákban és nyomdagépeknél optimális értékeket érünk el. Ezen felül 95 %-kal tudtuk csökkenteni a párásítás energiafelhasználását.” Több, mint 50 DRAABE TurboFogNeo magasnyomású levegő párásító garantálja azóta a különböző területeken az ellenőrzött levegő párásítást. A HP Global Real Estate részéről José Baena elmondta, hogy az új DRAABE technológia nagyon előnyös: “A különböző zónákban és nyomdagépeknél optimális értékeket érünk el. Ezen felül 95 %-kal tudtuk csökkenteni a párásítás energiafelhasználását.”

Igényelje itt az információs csomagot és tudjon meg többet!

A fenti képen DRAABE TurboFogNeo magasnyomású levegő párásító látható