Grafotronic hírek a Hesse Trade Kft.-től

A Grafotronic a közelmúltban megrendezett LABEL EXPO USA 2022 -n 2 epikus terméket mutatott a Grafotronic IQ -t és a DCL2 HAPTIC-ot.

,,A díszített címkék világa a kreativitásból, a művészi eredményekből és a szenvedélyből áll. Folyamatos innovációnk, professzionalizmusunk és elkötelezettségünk, hogy új megoldásokat találjunk bármilyen követelmény kielégítésére, segít ügyfeleinknek abban, hogy minden terméket egyedivé tegyünk.” – mondta Luca Goldoni, a Grafotronic felületnemesítési megoldások globális termék- és kiemelt kapcsolati menedzsere.

A Grafotronic IQ egy munkafolyamat-automatizálási csomag, amely lehetővé teszi, hogy a Grafotronic DCL moduláris befejezője önállóan végezze el a munkafolyamatok közötti váltást és automatikusan kezelje az összes feladatbeállítást.

“Mindannyian hatékonyabbak akarunk lenni, növelni akarjuk a termelékenységet, csökkenteni a hulladékot, és mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy a legtöbbet hozza ki a gépünkből. Legújabb innovációnk ezt a célt szolgálja. A GRAFOTRONIC IQ lényege: NINCS TÖBB Kézi beállítás és NINCS TÖBB kezelőktől függő idő és hulladék veszteség. A GRAFOTRONIC IQ rendszere nagyfelbontású kamerákkal dolgozik, amelyek folyamatosan figyelik a pályát és automatikusan beállítják azt, ami szükséges. Mindez a legnagyobb sebességgel. Még az érzékelők is automatikusan mozdulnak el a megfelelő pozícióba, kézi beavatkozás nélkül. A GRAFOTRONIC IQ rendszere automatikusan oldja meg az összes kézi beállítást állomásról állomásra. A flexo nyomtatást, stancolást és a hasítást mind +/- 0,1 mm alatti tűréssel végzi el és ellenőrzi. A gép operátornak csak annyit kell tennie, hogy tekercset cserél, valamint stanc szerszámot” - mondta Mattias Malmquist, a Grafotronic alelnöke, és hozzátette: “átlagosan legfeljebb 2 méter hulladékkal kalkulálunk tekercsváltásonként, így szinte nincs veszteség. Ez a lehető legrövidebb beállítási idő alatt elért legjobb címkeminőség”. Grafotronic IQ - https://www.youtube.com/watch?v=RbpkQyIjgXc

Továbbá a Grafotronic három új csúcskategóriás felületnemesítő modult fejlesztett ki ez a DCL2 HAPTIC, amely egy nagy sebességű síkágyas szitanyomó modul és két különböző nagy pontosságú és nagy sebességű prégelő és dombornyomó modul. Minden modult a pontosság, a minőség, a hatékonyság és az automatizálás fókuszában terveztek. A Grafotronic Future Safe™ koncepciónak köszönhetően minden modul bármikor könnyen utólag felszerelhető a helyszínen, az egységek és opciók teljes portfóliójával együtt, ez a sorozat a legjobb választás minden nyomdai vállalkozás számára.

A Grafotronic új HAPTIC sorozata tökéletes a kiemelkedő címkék előállítására, fejlett prégelési és szitanyomási technológiát alkalmazva. A Grafotronic új prégelő és dombornyomó egysége erős nyomással rendelkezik a kiváló minőségű, egyedi minták és kiemelkedő dombornyomási eredmények érdekében - még strukturált papírokon is. A forgófejes kialakítással és szervóvezérlésű fóliamozgással mindkét modul lehetővé teszi az egyfóliás és az összetett, többfóliás kialakítást.

A Grafotronic síkágyas szitanyomó egység egyéb jellemzői között szerepel egy távvezérelt szervós nyomó egység és egy fokozatmentes, alacsony hőmérsékletű UV-szárító rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy a felületnemesítés minden igényére megoldást nyújtson. A HAPTIC sorozat egyedülálló előnyt biztosít az Ön cégének a bor-, alkoholos italok, az élelmiszer- és italgyártás, a kozmetikai, a vegyipari, a gyógyszeripari és a technológiai ágazat címkéinek gyártásában.

Emelkedjen ki velünk a címkegyártás piacán! www.hessetrade.com