Gondja van a nyomdaipari tekercsek kezelésével?

Fókuszban a könnyed ergonómikus hatékony anyagmozgatási megoldások!

Nincs tőbbé hátfájás, betegszabadság!

Egyedi komplex megoldásokat kínálunk partnereinknek a tekercsek kezelésére.

Egyedi komplex megoldásokat kínálunk a tekercsek kezelésére. A LEMM és LOGITRANS rendszerekévek óta bizonyítottak a nyomda papír-, a film- és a csomagolóiparban, mert a minőség és a maximális biztonság a norma számunkra. Különleges feladatunk a biztonságos ergonómikus anyagáramlás a hatékony munkavégzésre minden termelési területen való megvalósítása. Beszéljünk akár mobil padozaton gördülő, akár telepített daruval együtt kidolgozott megoldásokról. Emelje, forgassa, mozgassa alapanyagát, termékét könnyedén, az alpanyag raktártól a gyártás végéig. Tegye vonzóvá a dolgozók számára a pozíciót! A tekercsek belső és külső megfogással is kezelhetőek. Az eltérő persely, vagy más néven bobina, cséve vagy duda méret sem akadály. A fólia rétegek megcsúszása ellen is van megoldásunk!

Probálja ki mobil tekercsemelő és forgató bemutató gépünket!

Hazai referenciák, tökéletesen megoldott feladatok, a teljesség igénye nélküli lista: Mizsepack, Ongropack, Söke, Nissinfoods, enmech, Yanfeng

Ha konkrét, személyre szabott megoldást keres a tekercseinek mozgatához- csak vegye fel velünk a kapcsolatot, megoldjuk a feladatotot. Tegyen minket próbára!

Novotransz Kft. - Mert emelni kell…

BUDAPEST/VECSÉS 2220 Budapest/Vecsés, Üllői út 833.


NOVOTRANSZ Kft. • EMELŐESZKÖZ SZAKÜZLETEK • BUDAPEST/VECSÉS • SZEKSZÁRD • GYŐR

Telefon: +36 1 297 1020

E-mail: budapest@novotransz.hu

Honlap: www.novotransz.hu