Frankfurtban a világítástechnika vezető világvására

Light + Building – a világítástechnika és az épületvillamosság vezető világvására. A Light + Building szakvásár 2024. március 3 - 8. között várja a látogatókat, ahol bemutatják a 2024/25-ös trendeket:

A vizuális effektusoktól a pihentető belső tereken át a rendhagyó megoldásokig A Light + Building szakvásár a fénytechnika és a világítás legfontosabb termékeit és megoldásait vonultatja fel.

A vezető világvásár szerteágazó kínálatában hasznos és értékes támpontot jelent a tájékozódásban a bora.herke.palmisano stíluskutató iroda trendbemutatója. A stíluskutató szakértők három meghatározó irányzatot azonosítottak a 2024/25-ös években és ezeket világítják meg elemzéseikben, előadásaikban és egy ötletekkel sziporkázó különbemutatóban.

Épített világunk egyik meghatározó eleme a fény. A fénnyel tudunk látványosan kiemelni egyes elemeket, optimális esetben karöltve az építészeti kialakítással is, miközben a fénynek közvetlen funkciója is van. Az innovatív műszaki megoldások izgalmasan kapcsolódnak a jövőbemutató formavilághoz. A 2024/25-ös trendekbe nyújt bepillantást a bora.herke.palmisano stíluskutató iroda prezentációja a Light + Building szakvásáron a 3.1-es csarnokban kialakított Design Plaza keretében. A stíluskutató szakértők március 3-8. között előadások keretében mutatják be minden vásárnapon azokat a társadalmi folyamatokat és fejlődéseket, amelyek a 2024/25-ös szezonban befolyásolják a világítás formavilágát. A trendkutató iroda rövid kitekintője így szól: „A trends 2024/25 előadások a Light + Building szakvásáron bepillantást engednek a világítás fejlődését meghatározó úttörő változásokba és felsorakoztatják az erőforrásokat kímélő gyártástechnológiák, a hosszú élettartamú anyagok, a hagyományos, szinte művészi kézművesség, valamint a modern digitális gyártástechnológiák széles skáláját. A legújabb termékekhez párosítják az igényes és különleges formatervezési követelményeket, valamint megvilágítják az egyén, a tér és a megvilágítás közötti kapcsolatrendszert.” Azt, hogy mindez hogyan tükröződik konkrétan is a színekben, a formákban és az anyagokban, azt a szakvásárt kísérő trendbemutató mutatja be. Három meghatározó trendet vonultatnak fel.