Flexószimpózium 2024.

A FLXO SYMP nyitja a szakmai programokban bővelkedő 2024-es esztendőt, amelynek csúcspontja kétségkívül a drupa lesz. Az idei rendezvény főszponzorai a Nilpeter, Flexoclean és az Euto Top Grafix Kft. lesznek, akik izgalmas és naprakész információkkal készülnek a keskenypályás címke- és hajlékonyfalú csomagolóanyag-gyártás és -tisztítás területének újdonságaival.

A résztvevőket idén is igen gazdag szakmai programmal és színvonalas üzemlátogatásokkal várjuk. Folytatjuk a mesterséges intelligencia iparágunkra gyakorolt hatásainak vizsgálatát, valamint górcső alá vesszük a flexónyomdák digitalizációját, megismerkedünk ezen folyamat leglényegesebb trendjeivel.

A rendezvény helyszíne Magyarország legmodernebb vidéki rendezvényhelyszíne a Four Points By Sheraton Kecskemét Hotel** lesz, amely minden tekintetben méltó helyszíneként szolgál a FLXO SYMP rendezvényünknek.

A csütörtöki üzemlátogatások helyszínei a kimagasló innovációról és sokoldalúságáról híres Druk-ker Kft. és a hazai flexónyomóforma készítés egyik legmeghatározóbb és legdinamikusabban fejlődő vállalkozása, a Perfekt&Design Kft. lesznek.

Jelentkezési lap és tervezett program az alábbi letölthető mellékletben

Jelentkezési_lap_Flexószimpózium_2024.pdf

Flexószimpózium_2024_Hirdetmény.pdf