FINESTFOG – Légnedvesítési és vízkezelési megoldások

Bombicz György · 2024. február 29., 18:36

Manapság a párásítás fontossága egyre inkább előtérbe kerül mind a technológiai igények, mind az emberi szervezet számára egészséges levegőminőség biztosítása érdekében.

A Finestfog légnedvesítési és vízkezelési megoldásai kompromisszumok nélkül biztosítják a támasztott követelményeknek való megfelelőséget energiahatékony, csendes és az egészséget nem veszélyeztető működés mellett. A párásítást speciálisan kialakított fúvókafejek végzik segédrendszer, pl. sűrített levegő, vagy ventilátor nélkül. 1 órás üzemben, 100 liter víz porlasztása mindössze 0,5 kW energiafelhasználást igényel.

A légkezelés során felhasznált víz a beépített UV sugárzó segítségével szinte teljes mértékben csíra és baktériummentes, valamint az ioncserélő és fordított ozmózis rendszernek köszönhetően, mely villamosenergia felhasználás nélkül állítja elő a lágy vizet, mentessé válik a különböző szennyeződésektől. Az ipari célú felhasználás mellett a porlasztófejek szinte észrevétlen kialakításának köszönhetően irodai környezetben, kulturális központokban, múzeumokban és egyéb intézményekben is alkalmazhatóak.

A rendszer moduláris kialakításának köszönhetően könnyen és költséghatékonyan bővíthető, nyomdagépek számára technológiai vizet is biztosít. Energiahatékonyan támogatja a hűtési rendszereket, önmagában képes 2-5 C fok csökkenést elérni az adiabatikus technológiával, megköti a lebegő porszemcséket, csökkenti az elektrosztatikus kisülés kockázatát, elősegíti a fa-, papíriparban az alapanyagok megfelelő szerkezeti állapotának fenntartását, technológiai felhasználásuk javítását, biztosítja az emberi szervezet számára megfelelő páratartalmú levegőminőséget. További hasznos információkat és érdekes videókat az alábbi linken talál. Ipari párásítás – Professzionális párásító rendszerek – Nyomda-Technika Kft. (nyt.hu)

Amennyiben szeretne többet megtudni a technológiáról, keressen minket elérhetőségeinken!

Bombicz György

Nyomda-Technika Kft. – az Ön Finestfog partnere

Megbízható partner a kiszámítható jövőért.

info@nyt.hu

+36 30 6322-955

nyt.hu

Finesfog_cikk_2024_02_24.pdf