FESPA 2022 - Ismét Berlin

Május 31. és június 3. között kerül megrendezésre a Messe Berlinben. Már több mint 250 kiállító regisztrált, és még sok mással folynak a tárgyalások.

A résztvevők most publikált listája sok olyan nevet tartalmaz, akik nem tudtak részt venni az 2021-es Amszterdami eseményen, és akik most alig várják, hogy visszanyerjék lendületüket a 2022. tavaszi eseményeken való részvételükkel.

A látogatók megtekinthetik a főbb kiállítók hardvermegoldásait, köztük a Durst, a Mimaki, a Brother és a HP, valamint az Agfa, az Aleph, a Canon, az Epson, a Fujifilm, a Kornit Digital, a Mutoh, az M&R, a Roland DG és a swissQprint. A média és a fogyóeszközök szállítói közé tartozik a 3A, az Ahlstrom Munksjö, az Avery Dennison, a Hexis, az InkTec, a Neenah Coldenhove, a Neschen, az ORAFOL, a Poli-Tape és a Sun Chemical. A Barbieri Electronic, a Caldera, a OneVision és az ONYX Graphics az automatizálási, munkafolyamat- és színkezelési megoldásokat bemutató vállalatok közé tartozik.

Michael Ryan, a FESPA Global Print Expo vezetője így nyilatkozott: “Nagyon motiváló, hogy ilyen erős támogatást kapunk a FESPA beszállítói közösségétől, és célunk, hogy felélesszük a nyomdaipart az elmúlt két év kihívásai után. A 2021 októberében Amszterdamban hozzánk érkező beszállítókat emlékeztettük az élő események egyedülálló értékére, valamint az ügyfelekkel és a kilátásokkal való személyes kapcsolat kereskedelmi előnyére, ezért nagyon örülünk, hogy 2022-ben ismét sok kiállító fogja kihasználni ezeket az előnyöket. Most, hogy a vállalkozások újra működnek, és a magas szintű döntéshozók biztosítani akarják jövőbeli befektetéseiket, az élő show-k fontossága a fellendülés felgyorsítása érdekében fontosabb mint valaha.”

A European Sign Expo 2022, a reklám- és vizuális kommunikáció vezető európai vására a FESPA Global Print Expo-val közösen kerül megrendezésre. A Platina szponzor EFKA visszatér az Európai Sign Expóra, olyan megerősített kiállító cégekkel együtt, mint az Art Neon Lighting, a Cosign, a dap, a Domino Sign, a Harmuth, a NEX LINE SRL, a SolaAir és a VHF Camfacture.

További információk: FESPA Global Print Expo, European Sign Expo 2022