Emelés és darutechnika, anyagmozgatás, személyemelés

Nem egyszerű feladat a már gördülő megrakott alvázak konténerek mozgatása. Mi segítünk megoldani! Akár változó pozíciókkal akár fix rutinszerű feladataira is van megoldás!

Változó pozíciók gyors hatékony kiszolgálása:

Könnyedén kézzel vezérelheti bárhová alapanyagit késztermékeit A Movexx kompakt és nagyon felhasználóbarát elektromos vontató segítségével mindez megváltozik. Mozgasson könnyedén akár 6000 kg ig szinte bármit! Az elektromos vontató családdal egyszerűen és erőráfordítás nélkül vontathat vagy tolhat a felhasználó személy konténereket vagy más guruló objektumokat az egyik helyről a másikra. A Movexx - kompakt, univerzális és mobil. A legfontosabb, hogy növeli hatékonyságát és csökkenti a dolgozók munkából való kiesését.

Miért válassza a Movexxet?

  • Motivált munkatársak és nagyobb termelékenység
  • Az ügyfelek 62,5 %-a naponta 4-5 órán keresztül használja a Movexx T1000 elektromos vontatót.
  • 87,5 % azért szerezte be a Movexx T1000 elektromos vontatót, hogy megkönnyítse a dolgozók munkáját és ezek a munkatársak a korábbihoz képest jelentősnek ítélik meg a különbséget.
  • Az ügyfelek 75 %-a szerint nőtt a munkahelyi hatékonyság.
  • Az ügyfelek 100 %-a úgy véli, hogy a termék kielégítően vagy jól működik.

Rutinszerű munkák, gyorsan hatékony megoldási:

Az automatikusan vezérelt, vezető nélküli vontató- és szállítógépek Magyarországon az angol rövidítésük - AGV (Automated Guided Vehicle) - néven váltak ismertté. Emellett német nyelvterületen gyakran használatos az FTS (Fahrerlose Transportsystem) rövidítés is.

A Movexx AGV-k jellemzően egy közepes méretű, automatikusan vezérelt járművek, amelyek teljesen önállóan képesek követni egy optikai kijelölésű útvonalat. Akár 2500 kg mozgatása is. Az elektromos vontatók automatikusan csatlakoznak fel és le a két forgó és két fix kerékkel ellátott kocsikra, ill. azokról, és főleg ipari termelési környezetben és fizikai disztribúciós logisztikában alkalmazzák.

Az AGV képes arra is, hogy különböző komplex útvonalakon haladjon váltók segítségével, és minimális karbantartást igényel. Kiolvas RFID címkéket és változtatható, maximálisan 4,7 km/h sebességgel közlekedik.

Ha konkrét személyre szabott megoldást keres az anyagmozgatási folyamataihoz- csak vegye fel velünk a kapcsolatot, megoldjuk a feladatot.

Novotransz Kft. Mert emelni kell… www.novotransz.hu