Elite Designers' Event - Konica Minolta

Matusek-Faludi Viktória fotó és szöveg · 2021. december 7., 14:02

November 29-én tartotta első Elite Designers’ Event találkozóját a Konica Minolta magyarországi csapata grafikusok, tervezők, designerek számára. Az ötvenfős rendezvényt több mint százan kísérték figyelemmel valós időben online.

A Continental City Golf Clubban impozáns környezetben pazar nyomatmintákkal szemléltetve az MGI felületnemesítési lehetőségeivel, inspiráló ötleteket kaphattak a résztvevők. Faragó Sándor előadásában megismerkedhettünk a prémium nyomtatási megoldások előnyeivel. Láthattuk a kerativitás és a “sensory” marketing erejét. Megtudhattuk, hogy miért éri meg az egyedi 3D felületnemesítést alkalmazni és azt, hogy az hogyan hat a ROI-ra. Ezt követően rövid sörtörténeti bemutatóval ismertette meg a hallgatóságdal Tóth Marcell ügyvezető igazgató a Hübris sörmanufaktúra tevékenységét és arculati megoldásait. Az előadásokról készült videófelvételek a résztvevők számára a Konica Minolta honlapján hamarosan elérhetők lesznek.

A Club 2022 Elite Designers’arról szól, hogy milyen oktatásokat lehet elérni a Konica MInolta technológiát alkalmazva, az oktatóközpont szolgáltatásait felhasználva. A klub lehetőséget ad a mintaminkák megoldására, a technológiai kérdések megbeszélése is.