ECO3 a drupán

Szeretettel meghívjuk Önt a drupa kiállítás ECO3 standjára 2024. május 28. és június 7. között.

A kiállításon, az 5-ös csarnokban bemutatjuk flexo és ofszet megoldásainkat a fenntartható nyomdai előkészítéshez és lemezkészítéshez. Ezeket a megoldásokat úgy tervezték, hogy nagyobb termelékenységet, alacsonyabb költségeket és zöldebb megoldásokat biztosítsanak a termelési folyamat minden szakaszában.

Az ofszet kereskedelmi, csomagoló és napilapnyomdák felfedezhetik teljes lemezportfóliónkat, beleértve az Eclipse Pro-t, az új, rendkívül kényelmes, nyomógépben előhívható (DOP) lemezünket.

Tekintsük át közösen nyomdai előkészítési igényeit, és ismerje meg, hogy megoldásaink hogyan segíthetnek automatizálási és fenntarthatósági céljainak elérésében. Fedezze fel, hogy szoftveres megoldásaink, például az InkTune, a PressTune, a SolidTune és a SPIR@L rácsozás miképpen segíthetnek a festékmegtakarításban és a hulladék csökkentésében.

Demo szoftversarkunkban megtudhatja, hogy felhőalapú Apogee, Amfortis és Arkitex munkafolyamat-megoldásaink hogyan eredményezhetnek hatékonyságnövekedést az Önök nyomdájában is.

A flexo nyomdákat és repro stúdiókat a vizes rendszerű MAGIS termékcsalád bemutatójával várjuk, beleértve a flexo CtP-t, a szárazfilm-laminálót és az all-in-one expozíciós egységet.

A kiállításon mutatkozik be a MAGIS Eco ReFlow, egy forradalmian új, környezetbarát vízvisszanyerő rendszer!

A címke és a flexibilis csomagolás szegmensében az ügyfelek felfedezhetik, hogyan lehet a legjobb képminőséget reprodukálni 830 nm-es vagy az új 1064 nm-es száraz film segítségével.

Ezt egészíti ki csomagolási szoftvermegoldásainkat bemutató demónk, beleértve az Amfortis PDF munkafolyamatot SPIR@L rácsozással és GridTune felületi mintázattal a képminőség és a festékátvitel javítása érdekében.

Bízunk benne, hogy találkozunk a drupa kiállításon!

Kollégáinkkal az alábbi időpontokban találkozhat a vásáron:

Christian Malleck – május 28-31. Bánfalvi István – június 1-4. Arnold Posch – június 5-7.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és foglalja le személyes bemutatóját az alábbi linken, a „BOOK A DEMO” gomb megnyomásával.

https://cdn.flxml.eu/m-bb145d4282737e2f60b09da482f25e5f84bdc8bc4087cb30